Safuan_Sipenglipurlara

Profile posts Latest activity Postings About

  • Assalammualaikum, Safuan boleh tak buatkan ayat killer salesletter untuk ebook akak Jutawan sampah. akak dah kebingungan tak pandai bab2 improve. affiliate pun org buat dekk je. dah improve banyk kali pastu tak ada jualan..iklan pun dah beberapa tempat. berapa charge untuk buat sales letter ?
    Assalammualaikum, dengan rasa rendah hati cikgu nak jemput safuan jv produk cikgu. cuba tengok balik website jutawansampah. dah tambah skit2 , kot2 menambat hati safuan. kalau safuan setuju nanti cikgu email ebook dan semua modul yg ada.
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    JV diperlukan: Saya buat e-book, anda pasarkan...

    Assalamualaiku,

    Firdaus di sini, pasal JV ebook...apa pendapat saudara?
    Bro rsfrs..! Usahawan IM kita!! Hehe..
    Sy ingat nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
    Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
    So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
    75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..
    Layari: www.PanduanEbookJualan.com

    Thanks bro..
    -Tengku Faris Tengku Khalid
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada rsfrs... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top