Recent content by safuan

  1. safuan

    Jual Opencart plugin - combo pack f1 - malaysia bank transfer & payment form

    Tahniah kerana bro dah buat openchart Maybank payment ext., namun diharap suatu hari nanti bro akan buat Malaysian bank payment Wordpress plugin, barulah ramai skit yang boleh guna.
  2. safuan

    Jasad berpelukan

    http://www.youtube.com/watch?gl=MY&feature=player_embedded&v=ZsJic8x11ug Diharap ada ahli forumer kat sini yang sudi menghadiahkan bacaan alfatihah kepada beliau. Saya sendiri pun terkejut di atas berita ini. Beliau dulu merupakan rakan sekelas dgn saya.
  3. safuan

    Cip cegah ponteng sekolah

    Thanks for info sharing. Tapi aku rasa budak sekolah dan cikgu lagi smart daripada sistem nie. (kecuali cip ni di implant dalam kepala)...ha..ha..
  4. safuan

    Hosting terbaek?

    MdHafiz, Thanks for your suggestion. Saya dah check, memang hosting nie laju giler dan murah giler. Macam mana dari segi technical service? OK tak?
  5. safuan

    Ingin bantuan warga wangcyber

    Salam, Menurut apa yang saya faham, you nak buat iframe kat wordpress blog. Cuba cari best iframe wordpress plugin kat Google. Ada yg free dan ada yg berbayar. You cuma perlu install iframe plugin. Thats all
  6. safuan

    Rahsia Sebenar Buat Duit Dan Facebook Fanpage Dengan Hanya Satu Klik!

    PM me bro. saya berminat jugak...
  7. safuan

    Adakah Anda Mencari Backlink Berkualiti Untuk Naikkan Ranking Website???

    Saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada saudara Zhilmy87 yang memberikan khidmat backlinking ini. Alhamdulillah, blog saya sudah berjaya mencapai 1st ranking di Google Malaysia untuk keyword "facebook viral marketing" dan "facebook viral marketing script" bagi blog saya. Daripada saya...
  8. safuan

    Tips Penjagaan Laptop [Mesti Tahu]

    Terima kasih kerana sharing. Saya tak tahu langsung pasal no. 1 Patutla laptop panas giler-giler
  9. safuan

    Koleksi Video Pemasaran Facebook - Bonus E-FaceBlog

    Salam Imabiz. Nak tanya skit. Video pemasaran FB tu dalam BM ker atau dalam BI? Thanks
  10. safuan

    >>>>Imnica Mail- Auto Responder Baik Punye!! Harga Berbaloi!! Otai IM Pun Ada Guna!

    Thanks Alan for introducing Imnica Mail to me. Hari tu saya dah subsribe Imnica di bawah aff link Alan, skrg saya terus sambar jer Lifetime Account, senang cerita satu kali saja bayar seumur hidup. (Harap-harap company Imnica nie terus wujud)
  11. safuan

    The New Myvi 2011

    Fuh..mantap giler warnanya tu, siap ada 'sayap' skit kat belakang. Ini limited edition ker bro? Orang rumah memang dah lama dok tunggu kaler ni
  12. safuan

    Murah!Murah! Dapatkan Blogpost Anda Sendiri di PR7 REAL Edu Domain!

    Kalau blog Wordpress boleh jugak ker bro? Kalau bro takder masalah, boleh kongsi dgn kitorang tak edu blog yg dimaksudkan tu? Satu lagi nak tanya, edu blog tu kat subdomain ker? Thanks
  13. safuan

    [SERVIS FANPAGE FACEBOOK ANIMASI] power marketing tools di facebook!!

    Salam Alibara, Tahniah, nampak menarik fan page di atas. Pakai iframe ker? Adakah customer perlu ada hosting sendiri atau tumpang kat Alibara punya hosting? Lagi satu (sekadar pengetahuan bersama), start 1 Okt 2011, semua fanpage yg pakai iframe WAJIB kena pakai https://.... (SSL Certificate)...
  14. safuan

    salamz perkenalan dari saya

    Selamat datang dan selamat berkenalan Pendekar Mustar, semoga mendapat manfaat dari ahli-ahli forum nie. Amin
  15. safuan

    Ada sesiapa tahu orang yang ingin menjual SCRAPEBOX?

    TQ KMZ, barulah saya faham. Ingat ker tadi sejenis peralatan macam XBOX
Top