Recent content by Safaza

  1. Safaza

    Nak kongsi teknik adsense "percuma" - berminat?

    Assalamualaikum & Hai Warga WC! Apa khabarsense? lol :) Lama betul rasany x jejak kaki ke WC. Cek2 dah tukar pakai xenforo software. hehe ;) Balik kepada tajuk thread, ada ke yg berminat nak baca teknik adsense dari sy? Sy x otai x sifu x power mana pun, cuma dalah sedikit ilmu yg sy pelajari...
  2. Safaza

    ==== Apa Perlu Buat Kalau Iklan FB Ads Tak Berjalan ?====

    Perkongsian yg menarik. :) Selain dari itu utk meningkatkan CTR iklan, boleh la buat sebanyak mungkin variasi iklan anda. Buat sampai 20 pun x apa, lagi bagus. ;)
  3. Safaza

    Teknik Adsense: Simple Dan Menjana

    Mana OP? :)
  4. Safaza

    Apa bisnes boleh buat dengan modal 7k

    Ada banyak pilihan boss. :) Affiliate marketing boleh. Adsense pun boleh. Kalau nak long term income yg boleh jana every month $200+ sy cadang boss buat blog/webiste ( English/US Market ) target niche tertentu, lepas itu letaklah/pasang iklan yg berkaitan boleh dpat hasil. Seriously boss, dgn...
  5. Safaza

    [SERVIS] Servis Tulis Artikel, Rewrite Artikel & Translate Artikel [TERMURAH!!]

    Yg tulis artikel adalah mereka. :) Artikel ini untuk digunakan dalam blog atau laman web kita. Kita tempah dengan mereka sebab mereka lebih arif dalam bab penulisan. Yg untuk atau dalam majalah tu sy xpasti pula.
  6. Safaza

    [SERVIS] Servis Tulis Artikel, Rewrite Artikel & Translate Artikel [TERMURAH!!]

    Hi, Saya berminat utk mencuba service penulisan artikel OP. :) Rasany, OP boleh tulis artikel berkenaan loan dlm bahasa? Terima kasih.
  7. Safaza

    JANA $500 -$2000 SEMINGGU - Betul Ke?

    screenshot yg menarik. Videoshot? :)
  8. Safaza

    Professional Design ! LOW Cost !

    Design landing page? :)
  9. Safaza

    Bagaimana saya nak promosikan squeeze page untuk dapatkan lead yang fresh dan kualiti

    Kalau bro ada budget lebih gunalh iklan berbayar di facebook (ads), google (adwords ), & boleh sewa ruang iklan kat mana2 blog tempatan yg berkaitan produck bro tu. Kalau bro ada email lists previous client boleh juga promote trus dgn mereka tu. Kalau nk cara free, kena rajin la promote kat...
  10. Safaza

    Cadangan Hadiah Untuk Cabaran Afiliate?

    Hurmm.. beri hadiah dlm bentuk hosting package. :D 1st - vps, 2nd - semi dedicated, 3rd - shared hosting ( setahun free ) :D
  11. Safaza

    FB ADS BoLeh Guan Untuk Affiliate?

    Kalau direct linking mmg xboleh, iklan xkan lepas. :D Cuba cara mcm yg lain mentioned kat atas xpun cuba iframingkan. ;)
  12. Safaza

    Ada sesiapa tau cara letak ads macam ni tak?

    bro nak letak iklan mcmtu juga ke? :) p/s: sy tau tp not recommended. :D
  13. Safaza

    Perkhidmatan "Wire Transfer" Di Malaysia Tekini (Selain Maybank)?

    maybank ada offer service wire transfer / bank wire ni bro. baik g jumpa maybank staff sbb dieorg pakar bab ni. :D Kena isi borang kuning nanti ada 3 lapisan. ;) opps.. termissed baca thread topic daa, rasanya rhb ada juga service ni. cer try. ;)
Top