sadiq sigaraga
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    thanks tuan..sy akan apply balik balik akaun adsense..
    dah beli hosting n domain..xkan nak biar je..xleh hilang semangat ni..
    nak tnya tuan..yg cnth blog yg tuan bg untuk develop adsense dah dpt k akaun adsensenye?
    n st lg..perlu k sy buat email br?n daftar guna nama n alamat yg lain?
    thanks sgt tuan..
    dah hlg smngt cikit ni.tmbh dgn masalah2 kewangan..
    Offline
    Jika dinilai dari permasalahan ini. Pembuat acc menyalahkan penggunaan website. Actually tua.. website tak salah apa2 dan pihak Google tidak ada masalah dengan contents2 sebegini. Jika di track dari record customers pula... masalah tuan ni adalah yang pertama kali gagal apply adsense dan banned. Jujurnya belum ada lagi yang banned dan tak dapat acc adsense yang follow teknik2 saya.

    tapi mungkin ada sebab-musabab yang kita tak dapat jangkakan.

    Saya hanya mampu mencadangkan kepada tuan untuk apply lagi akaun adsense yang baru.. tuan reject blog.. bol;eh apply lagi dengan blog yang lain.. hanya perlu buat "New blog" kat menu blogspot tuan tu.. develope blog baik2 dari sumber sendiri diselangi dengan ezine..

    letak juga post2 bergambar.. lengkapkan widget pada blog seperti fb, twiter dan lain2..

    lihat contoh blog yang client saya develope ni untuk apply adsense..

    http://email-marketing-solutions-blog.blogspot.com/
    Offline
    walaikumsalam tuan, susah saya nak jawab kenapa tuan banned. yang pastinya tentu ada sebab2 tertentu. Maaf jika saya memberikan jawapan dengan menyoal...

    tuan dapatkan acc dari mana? dah reach $100 ke tuan? GATEAM ada sent apa2email follow up x tuan?
    Offline
    salam saudara, mungkin tips ini dapat membantu saudara Tips Mendapatkan Kelulusan Akaun Google Adsense Dengan Cepat
    Offline
    ok..thanks bro..br nak try apply adsense ni..sbb dok cbuk study..pe2 pun..terima kasih byk2 bro..nnt smp masa..sy akan bg testimoni sy pulak=)
    Offline
    Walaikumsalam tuan, ezine tu hanya untuk cara mudah dapatkan artikel. Kalau tuan nak tulis sendiri tu adalah lebih baik. Post la rtikel2 tersebut berkala dan jika boleh berselang seli juga dengan post picture2 ke apa2 la kat blog tu sebelum apply adsense.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top