Recent content by ryan

  1. R

    Keywords Mana Yang Anda Paling Suka

    1.pendapatan sampingan 2.pendapatan sambilan 3.pendapatan melalui internet
  2. R

    Member WC dicari...

    lepak kulim ka pingu. aku loq staq..
  3. R

    Di mana tempat nak cari freelancer pada rate yang rendah?

    setuju.. macam2 service ada.
  4. R

    !#$RahsiaWangSegera!@# bakal dilancarkan

    secepat mungkin - As Soon As Possible
  5. R

    macam mana nak pasang stat di wp blog?

    woopra? layan gak..
  6. R

    Cabaran Berdengkur!!!!

    ada kesalahan ejaan pada sales letter. semak perkataan "beru". dari 100 pembeli, berapa yg kasi feedback positif? segala tips yang diberikan ada kemungkinan kasi kesan sampingan bagi sesetengah orang tak? (kes allergic ke) And if product ni tak membantu langsung buyer, berapa lama dorang akan...
  7. R

    Untuk Menambahkan Motivasi Anda :D

    Benda biasa la tu..kalau boleh elakkan berkongsi cerita/aktiviti yang kita buat dengan member2 yang tak sekepala. Comfirm kena condem. Biasalah.. semua orang tak selesa kalo kita cuba buat benda yang berlainan dari apa yang dorang buat. Even fikiran positif sekalipon..kalo hari2 kena kondem...
  8. R

    Camna nak nak protect produk digital

    good pingu. Elak camna pon still ada loophole, elok gak didik camtu.
  9. R

    Apakah ebook pertama yg anda beli?

    ebook pertama yg aku beli.. tentang kidney stone home remedies. Terlupa dah tajuk exact dia. $47 plak tu.. tapi time tu semua nampak murah ja.
  10. R

    Satu lagi berita gumbira buat penggiat cari duit online - Paypal keluar Guna Visa

    direck ke bank account pon da boley.. rujukan : http://mysuperkids.net/keluarkan-duit-paypal-transfer-duit-paypal-ke-cimb-maybank/
  11. R

    Siapa Nak Buat CPA tapi susah?

    iya.. automatik survey, so tak pening sangat nak pilih offer. Proses research pon tak terlalu mendalam. Just sediakan content, drive targeted visitor, insyaallah ada lead. Even lead murah.. tapi tak susah nak buat lead. Mungkin sesuai untuk buat extra income, boleh invest on something else plak...
  12. R

    assalamualaikum bro.. since ko online sini, aku inform sini ya. Aku tak dapat bayar lagi duit...

    assalamualaikum bro.. since ko online sini, aku inform sini ya. Aku tak dapat bayar lagi duit sws tu. maaf sangat2. Ko tolong update balance yang perlu aku bayar ya. Aku sendiri dah terlupa. And kalau ada someone nak sws bagi pihak aku, tolong inform. Aku decide untuk "tolak" if ada yang nak...
  13. R

    Ayat apa yg menyebabkan org teruja nak klik ?

    korang tengok website ni, hampeh tak?
  14. R

    Siapa Nak Buat CPA tapi susah?

    kalau dah cpalead mudah approve. boleh la sentuh cpalead dulu.
  15. R

    Nasihat kawan kepada seorang kawan (Oh, yakinkan dia!)

    nak yakinkan member yang pandai design tu ke? Aku kongsi cita skit.. ni kisah time aku study dulu. Aku tinggal serumah dengan budak web designer. Mmg kemahiran dia pada design web saja. Gaji dia cukup makan. Apa yang aku buat, aku postkan di forum lowyat tentang kemahiran member aku ni, dan...
Top