ruz
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • ruz.gua lupe la gua punye password cpanel..

    leh recover blik x?

    sy call u x dpt. call 017.
    ade no lain lg x?

    please reply asap.
    urgent.
    Salam Ruz,

    Salah seorang member kat WC inform kat aku yang thread ko ada "pengacau" (http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/18009-seminar-perniagaan-internet-clickbank-and-adwords-terhad-40-seat-4.html).

    So lepas aku baca threadnya, apa yang aku boleh katakan ialah "pengacau" ini rasanya macam budak kecik jer. Suka kecohkan thread orang.

    So kita sebagai orang dewasa jangan layan sangat budak kecik ni dan aku doakan semoga seminar korang dapat sambutan.

    Untuk team KA dan juga Baem, don't give up dan teruskan usaha.

    p/s: Walaupun aku memang tak tahu pasal affiliate sangat dan hakikatnya aku sendiri tak tahu langsung pasal method korang, tapi instinct aku kuat mengatakan method korang ni bagus. Insya Allah... :)
    sebab cuba f2r lah ni bro dah ada income adsense sket nih...hehe...mungkin seminggu dua lg power kot..lololo
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top