rrhomebiz
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Oo.. sy dah jumpa fail tu.. minta maaf tuan, tk perasan fail tu dah ade dlm email tu juga....
    Offline
    tuan, sy dah download tapi tkde pon fail rebrandeer dlm fail tu? hnya ada software create minisite je.
    Offline
    Satu lg saya rasa dalam Rights yg u letak sebagusnya Beri percuma ni elok jika dibenarkan cuma selepas u punya sale period is over. Kalau org beli then dia bg percuma pd org sure org x nak beli u pya yg ori. Sbb kat malaysia org tak berapa pandai guna PLR ni. Semua nak yg senang je.
    Pasal JV ni memang susah, tp saya selalu p bengkel/workshop jadi kenal dgn ramai Sifu tu jadi mungkin mudah sikit nak sama-sama berniaga. Kalo u pasang affiliate pun mgkn blh shoot your sale up. Atau mgkn timing tak berapa ok. Sebab baru2 ni ada 2 produk besar launching dr Bro Jamal Pakar Ebook & Ammar Zahar SuksesMania. Sifu2 ni ramai pengikut dia jd mgkn tumpuan byk pada dia orang. Mungkin jgk lepas raya ni, ramai yg kedekut sikit.
    Apa lg bisnes yg u buat & u station kat mana? Sy ada 1 bisnes nak cari partner kat Sarawak.
    Offline
    w/salam,di wc ni kurang jualannya tapi ada gak jualan di forum lain..sya kurang pasti sangat cmana nak join jv & apa yg patut sya buat utk join jv..affliate sya tahu tapi jv..sya kurang faham mengenainya.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top