rouke
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro nk tanya masih ada lg kew produk ni plug and play fb advertise..saya serious buyer ...mintak details TT...cara guna and semua yg berkaitan :D
    Bro, saya ada tag satu thread to bro. :) Tapi, saya tak tahu available lagi ke tak offernya. Lagi satu, saya jumpa, yang Sis Imabiz buat. Lama jugalah godek-godek WC ni, tapi so far, tu saja yang saya jumpa, huhu. :D

    ps - Saya tulis di VM ni sebab storan PM bro dah penuh, huhu. :D
    wasalam..bg saye ok..sbb saye ni newbie jugak macam bro..so takde lagi dpt income..sbb saye buat program ni slow2
    Salam saudara,macam mana dengan 20ribu 20 hari?ok tak?Saya baru je bank in semalam.berdebar rasa. pasal apa,saya ni newbie.belum berapa faham selok belok biz internet ni.Dah berapa banyak saudara menjana income sekarang?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top