rouke
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro nk tanya masih ada lg kew produk ni plug and play fb advertise..saya serious buyer ...mintak details TT...cara guna and semua yg berkaitan :D
    Offline
    Bro, cek email. Dah deliver. call aku klu ader ape2. no. ade dalam email tu.
    Offline
    Bro minta kosongkan PM dan kasi saya FB bro nak add nak kasi admin untuk FB page blog bro :)
    Offline
    Bro, saya ada tag satu thread to bro. :) Tapi, saya tak tahu available lagi ke tak offernya. Lagi satu, saya jumpa, yang Sis Imabiz buat. Lama jugalah godek-godek WC ni, tapi so far, tu saja yang saya jumpa, huhu. :D

    ps - Saya tulis di VM ni sebab storan PM bro dah penuh, huhu. :D
    Offline
    wasalam..bg saye ok..sbb saye ni newbie jugak macam bro..so takde lagi dpt income..sbb saye buat program ni slow2
    Offline
    Salam saudara,macam mana dengan 20ribu 20 hari?ok tak?Saya baru je bank in semalam.berdebar rasa. pasal apa,saya ni newbie.belum berapa faham selok belok biz internet ni.Dah berapa banyak saudara menjana income sekarang?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top