Recent content by roswary

  1. roswary

    VIDEO: Highlights Liga Super Malaysia

    Malaysia vs Filipin x yah tunjuk lah.. Gama o-o.. ade gol berjaya di hasilkan..
  2. roswary

    Seribu pengguna terawal Jambatan kedua Pulau Pinang akan diberi sijil penghargaan.

    Haha.. betul tu.. tp maybe bagi sesetengah orang dia ada koje nak naik jambatan P.Pinang untuk 1000 yg pertama.. nak update dlam FB..
  3. roswary

    Gambar & info Jambatan Pertama & Kedua Pulau Pinang.

    Pada saya 'makan nyawa' di mana2 project itu biasa.. Walaupun tahap HSE yang paling tinggi dilakukan, namun sedikt kecuaian memang boleh menyebabkan kecelakaan. Dalam kes jambatan runtuh yang melibatkan kehilangan satu nyawa adalah satu isu yang perlu dikaji secara mendalam. Saya pasti mesti...
  4. roswary

    Dalang 'Terowong Larkin' dikenalpasti.

    Ok.. Saya sbnrnya baru sahaja menginkuti arena bola sepak Malaysia ni. Jadi tak berapa tahu pasal sejarah lampau. Jadi pembalingan bom asap semalam adalah tanda protest kepada FAM ke? Bukannya sengaja mahu mengganggu atau tidak puas hati dengan pelawanan persahabatan itu.
  5. roswary

    Dalang 'Terowong Larkin' dikenalpasti.

    Pada saya sangat memalukan lah apabila Ultra Malaya boleh buat camtu. Kita sepatutnya kena lebih profesional bila menonton bola sepak.
  6. roswary

    Dalang 'Terowong Larkin' dikenalpasti.

    Haha.. macam2 cerita ada.. yang penting kita mesti kembalikan objektif asal kena sukan ini diwujudkan..
  7. roswary

    Jom Kita Buat Pertukaran Link..

    Salam Warga Wang Cyber, Saya ingin membuat pertukaran link dengan sesiapa yang berminat. Saya yakin dengan cara ini kita dapat berkongsi pelawat unik untuk menghasilkan jualan yang lebih memberangsangkan.. Webblog saya adalah http://www.jomjimatminyak.com.my Anda boleh PM @ email pada...
  8. roswary

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Sebelum nak beli barang punyalah banyak pertannyaan.. Sampai berpuluh sms.. Dia pulak tak ada Whatapp.. Tu yg trpaksa sms gak.. Habis untung kat sms ja.. Hehehe..
  9. roswary

    Etika Berforum : Mari Bincang Bersama..

    Sopan santun, beretika adalah budaya kita. Jika kita mengikut perturan yg ditetapkan, secara automatik orang akan nampak profesional kita. Baru lah orang yakin nak berurusan bisnes dengan kita.
  10. roswary

    Peraturan Signature...

    Saya pun nak update.. Taruk gambar kecil sudah.
  11. roswary

    Ebook SeniPemasaranFb.Com Kini Dilancarkan! Dapatkannya SEKARANG!

    Hebat.. Saya ni masih belum berjaya buat jualan di internet.. Harap otai2 di sini beri tunjuk ajar..
  12. roswary

    Pesanan Seorang Jutawan kepada saya

    umur dia dah berapa? dah berapa lama jalankan perniagaan madu tu?
  13. roswary

    Siapa Kita??

    Kita Adalah Apa Yang Kita Fikirkan.. Sebenarnya terlalu susah untuk kita nak menjawab soalan ini bila kita sendiri bertanyakan pada diri kita.. Ramai Pakar Motivasi mengatakan semuanya di tentukan oleh gaya pemikiran kita. Jika berfikiran positif, maka positif la jadinya.. Cuma apa yang saya...
  14. roswary

    Lajukan aliran darah anda disini.......!!!!!!!!!!!!!!!

    Yes.. Barang baik ni..
Top