Recent content by rosneft

  1. rosneft

    Isu Barang Tak Sampai oleh AN

    aiii bos macam nak rujuk balik dengan AN je ... :) peace bro, no flame2 ....
  2. rosneft

    T-Shirt Dropship

    gullppp :confused: lambat ... lepas place order esokk ...agak2 sampai kat US bila ...
  3. rosneft

    T-Shirt Dropship

    bro nanti dah buat la double side lak, esok saya nak try 1 sample bagi kat org US ... (reship -- AN cil*** nyer pasal) 15.99USD flat rate right ..?
  4. rosneft

    Isu Barang Tak Sampai oleh AN

    buat jangan tak buat akak, kami sumer akan sokong dari belakang :). dari tolong berry baik tolong akak ani kita nie
  5. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro aku takleh teruskan dengan AN lagi, hati aku dah beberapa kali kena operate, modus operandi sepatutnya aku tukar awal2 lagi ... banyak2 terima kasih kerana coretan pengalam bro di WC nie... mungkin lepas 2-3 bulan aku akan wat comeback
  6. rosneft

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    mesti best kalau selalu lepak macam nie, motivasi pun naik boleh naik tengok kawan2 ramai berjaya..
  7. rosneft

    T-Shirt Dropship

    thanks bro, you suggest ambil dari company mana?
  8. rosneft

    T-Shirt Dropship

    hmm website apa yang menarik untuk store image tanpa kena compress ... atau diresizekan/
  9. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku close awal sikit store agak cuak bila baca post2 yang kurang enak di forum AN: http://forum.artsnow.com/ShowPost.aspx?ThreadId=46515
  10. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    .1 jual...10 komplen.... gila kentanggg
  11. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Last month aku dok research kat ebay jumpa satu finding yang menarik, mamat indon dapat print design atas shirt Gilden --> kualiti lebih baik dari tshirt AN .... dia claim barang tu location di US ... harga letak kat ebay leh lawan harga penjual AN .... VM ko ada usha supplier tshirt yang lain...
  12. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro kekuda, you guna supplier lain ke untuk order baju hitam @ still dgn AN? apa general feedback yg you biasa dapat dari customer?
  13. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    selalu semayang dhuha bro
  14. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aggreed bro, sales mencanak2 tapi bagi you yang ada tracking number rasanya tido pun lena, peniaga AN macam aku nie kadang2 mimpi pun teringat kat berry...., habis aku study confirm aku nak jatuh talak dengan AN
  15. rosneft

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    :cool: just my 2 cent bro, i tengok2 trend mamat2 peniaga yang DSRnya rendah, so kepada semua jangan jual wallpaper k....
Top