Recent content by Rose Rossa

  1. R

    Gajet maxis cekik darah?

    Free data lepas 6 bulan pastu birthday rewards lagi. Mana nak cari plan mcm ni. Nak harapkan maxis mmg cekik darah mahal giler dah laa line pun mcm siput.
  2. R

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Pair pass dgn M je laa RM38 je. Tambah RM10 je. Dapat laa 4gb. kalau pair pass M or L dpt free 3gb video walla pulak.
  3. R

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Ultra hour pass boleh je tambah hour. Murah pulak tu boleh je add additional hours mcm ni. Refer kt bwh utk hrga nak tambah hour sbb aku ada survey kt celcom website. 1 hour =RM1 3 hours =RM2 12 hours = RM5 24 hours =RM8
  4. R

    Game hero ada game baru eh?

    Aku tahu pasal ni sebab aku tengok facebook celcom pastu game hero website. Try laa kau pergi tengok. Game hero tournament kali ni siap ada hadiah duit lagi. Jarang jugak tengok game bagi hadiah duit pastu banyak lagi hadiah lain.
  5. R

    Teknologi Celcom Menawarkan Sejumlah Ganjaran Menarik Bersempena Bulan Ramadhan

    Sempena raya dgn ramadhan laa promotion ni. Dah nama pun xpax raya promotion tapi dah start kot sebab dah nak dekat raya dah kan ni lagipun bulan sekali kan. Yang telefon pintar tu aku x sure pulak tapi kalau plan raya promotion ni aku tahu laa sikit. Dia bagi 3 jenis freebies. Kalau tak silap...
  6. R

    Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

    Kau patut subscribe internet plan yang baru ni barulah gempak sikit wehh. Tak adalah comment double post memanjang. Hahaha. LOL
Top