Recent content by roronoa zoro

  1. roronoa zoro

    Teknologi Kenapa Digi skrg ada problem?

    mak aku guna digi mmg tgh mslh. dia yg tak on tenet sgt pun ngadu kat aku tenet dia teruk, line pun sama.
  2. roronoa zoro

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Kalau mcm tu masa depan sektor pelancongan dan perhotelan makin berkembang lah. Atleast dpt jana pendptan lebih sikit, baiki eko-tourism kita ke tahap lebih tinggi.
  3. roronoa zoro

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Oke la nak tarik pelancong ke Malaysia menerusi penggunaan sistem Iot mcm china ni. Bukan apa.. kat negara depa dah maju juga... Baru bolh depa manfaatkan teknologi 5G nnti untuk dalami keunikkan negara kita dan lagi selesa stay di hotel pintar kita.
  4. roronoa zoro

    Teknologi Celcom juara open signal?

    buat masa skrg celcom lg oke dari semua telco yg lain. Sesuai untuk yg suka layan YT, ML, PubG, Dota bagai tu..4g skrg dah laju kalau tambah 5g rasanya lagi pantas
  5. roronoa zoro

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    sini semua tempat mmg lawa. yang tak lawa bila nak guna apps, line mcm biskut chipsmore
  6. roronoa zoro

    Teknologi Ranking ewallet 2019

    Kira bigpay tu boleh buat topap ewallet lain la? Contoh klu topup boost pakai bigpay, bigpay dpt point boost pun dpt coins?
  7. roronoa zoro

    Teknologi Line 4G paling best

    mcm luar biasa ni digi boleh smooth gilak mcm kau ckp ni. Setahu aku, digi ni ada kat certain tempat je.. oke lagi celcom
  8. roronoa zoro

    bayar parking kt sunway pyramid

    Aku pun nak kalau test tu foc. hehehe Cuba tgk tknologi kat luar yg guna 5G tu nmpak dah bnyk bnde menarik. So kita boleh la simpulkan yg 5G ni mmg lebih baik dr 4G. 5G boleh cover hampir semua kelajuan internet
  9. roronoa zoro

    bayar parking kt sunway pyramid

    bgs cm ni bila sudah ada alternatif baru untuk kurangkan kesesakan dalam parking shopping mall. but if nak guna cashless e-wallet, lebih afdhol la upgrade sekali 5G kat mall bg elakkan masalah tenet lag masa nk scan bayar... baru semua smooth
  10. roronoa zoro

    bayar parking kt sunway pyramid

    Serius ke semua akan tukar nnti.. tu la, semua skrg tgh berlumba-lumba lawan teknologi baru ni kan. Malaysia pun xnk kalah..
  11. roronoa zoro

    bayar parking kt sunway pyramid

    lama tak jejak kaki kat sunway. Dah makin maju uit
  12. roronoa zoro

    kad kredit manakah lebih sesuai utk online shopping?

    aku nasihatkan ko baik jgn terjebak dgn kad kedit ni melainkan gaji ko mengalahkan pak menteri. Mcm aku lg prefer guna app je. Skrg yg sgt menepati ciri-ciri yg ko nak tu is Boost. Ko boleh byr bill, boleh shopping dpt gak cashback.. kalau verify premium sesilap dpt phone baru si ipong 11 pro...
Top