Recent content by ronlim1990

  1. ronlim1990

    i wanna cut my petrol bill

    hi guys ! acctly i baru start kerja... soo tempat keje i tu jauh la sikit.. then hari2 i memang kena ulang alik by driving car la... because that area no Lrt staion.. hmm my salary everymonth not bigger btw+Tunduk+ Is there a very simple way to save money on petrol ?
  2. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    sangat convenient! aku da usya da website Caregiver Asia ni. THANKS :D
  3. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    also tulis hrga ea, alright! aku da jmpe jln penyelesaian.... terimakasih gaisss.. jasammu kukenang ..+Malu2+
  4. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    caregiver? ok aku usya websites diorg jap. thankyouuu +SedihMenangis+
  5. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    apa dia tu? share la sikit kt aku+Pesanan+
  6. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    +Kecewa+ sorang 3 tahun , sorang 2 tahun , sorang lagi 1 tahun... 3 hero aku xlayak skola lagi, tu yg aku pening nk pikir
  7. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    yang ni aku setuju... ''taska bukan sepanjang hari''... sebab aku ni keje under TNB, faham2 laa selalu kene standby...takira pagi petang siang malam.. sebabtu ank2 aku tak terurus buat mse skrg +Berpeluh+
  8. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    takkan simpati je? bagi la idea sikit.....+Mati+
  9. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    sinetron pukul 2 ptg kt tv3 tu ke? halahaii pun boleh la.. tapi slow2 adapt pun sy susah nak bahagi masa. kdg2 smpai takckup tdo+Tunduk+
  10. ronlim1990

    Aku Bukan SuperAyah

    Hi !! Aku ni bapa tunggal & aku ade 3 org anak lelaki... Ex Wife aku tinggalkan aku dengan anak2 sebab dia lari ikut jantan lain masa aku keluar gi kerja. +Menyumpah2+ soo for now anak2 aku sangat tidak terurus...... +SampaiHati+ siapa boleh bantu aku? ASAP
  11. ronlim1990

    Melancong

    Selalu tengok orang jalan jauh-jauh je. Lepas tu, bila aku nak beli tiket, tau-tau promo dah habis. Kena la bayar full +Kecewa+
  12. ronlim1990

    Melancong

    Bila lagi nak ada promo mcm ni? Sedih la asyik tak tau je. Aku nak berjalan-jalan mcm orang lain gak
  13. ronlim1990

    Melancong

    Promo apa je tu? Macam berbaloi sangat je
  14. ronlim1990

    Housewife Problem

    But how to make sure those part timers are professional enough to look for my mom? we could not get their personal information so how can we trust them?
  15. ronlim1990

    Housewife Problem

    Did you found anyone to help you? because i'm also looking for a helper who can help me to look for my mom a while when i need go out.
Top