Recent content by RomieTan007

  1. RomieTan007

    Buying clothing, personalising and selling on

    Not my industry, but I would argue there are rules, particularly regarding text and images. If truly her own work she should be fine, but in today’s world she has to be careful against copyright claims, where another company feel she is infringing on their rights. Disney is a prime example...
  2. RomieTan007

    Luar Negara 5g lombong arang

    Ada satu lombong arang telah dibina di China dgn infrastrukturnya guna 5g, dan apa org kata explosion proof dan dah test guna banyak underground working environment. http://www.chinadaily.com.cn/a/201911/25/WS5ddb9167a310cf3e35579d29.html Smpai ke lombong arang sekali guna 5g, memang superb la...
  3. RomieTan007

    Aku Bukan SuperAyah

    Convenient betul.. saya ada recommend ni kat kawan jugak... tapi masa tu dia tgh cari orang nak teman kan mak dia ke klinik.... dia cakap pon bagus, servis dorang dari mula sampai habis sesi very professional.
  4. RomieTan007

    Aku Bukan SuperAyah

    Saya ada guna servis ni... First time guna last year masa ada company dinner bawak wife sekali. Pengasuh tu datang 15 min awal dari kami tempah.. So sempat la kami cerita apa yang kena buat... Mmg professional dorang jaga anak-anak saya..
  5. RomieTan007

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    bagi saya, pembantu lagi selesa kot.... sebab duduk kat rumah sendiri. Kalau umur saya lebih 80 pon saya nak duduk tenang2 je...
  6. RomieTan007

    Housewife Problem

    CaregiverAsia! they can be trusted because they hired nurses with a certificate qualified by the Ministry of Health only.
  7. RomieTan007

    Housewife Problem

    For me, If u decide to hire a bibik, its could not help u then. Last year, I've used the services of home nursing from CaregiverAsia. Just hired them for 1 week only while I was out for outstation. So far, their service was not bad and trusted.
  8. RomieTan007

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    yes sure you use them on yr june trip. just dont forget to insert promo code "BIGCNY88" :D
  9. RomieTan007

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    it also limited to 150 person. so better faster ya
  10. RomieTan007

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    y yes true. being a member is such a huge advantage . now i can get rm88 off with min purchase rm300 on flight tickets. i want to get it now
  11. RomieTan007

    Jadilah Pelancong Bijak

    untuk yg tak tahu nk tengok kat mana , boleh tengok kat deals.airasia.com dan www.airasiago.com . pastu letak je code promo tu utk diskaun rm88 :)
  12. RomieTan007

    Samsung Galaxy Note 4 #Gapgate

    promo mestilah ada... RM988 kira murah tak ? kat Celcom skrng ada promo pakej RM988 tapi kena sign pelan dia la.. sekurang kurangnya ko jimat RM1611 . i sendiri baru beli 3 hari yg lalu..
  13. RomieTan007

    who can withstand slow internet speed on handphone ? I cant!

    Did it take 2 years to make you realize... It has always been this slow, got data is = no data because of the speed in a lot of areas... want to watch short clips also cannot. headache.
  14. RomieTan007

    How to prevent cartilage loss?

    I suffered from knee pain for many years after i injured because of hiking. My mother bought Live-well Ostesamin plus Chondroitin. Amazing, i tried just 3 months and am ok now, no more pain like last time when i climb stairs. Really very good products, you can view here...
  15. RomieTan007

    Dah beli Samdung Note 3 ke?

    kenapa tak mau tunggu Iphone 5S la.. thumb scanner tu canggih , camera bagus, A7 chip cepat dan hebat! tunggu la sekejap!
Top