Recent content by Robot Forex

  1. R

    Belajar Forex face to Face in person..only for serius newbie..RM 100 once a life

    saya nak info bank akaun..nak bayar yuran..bila semester nak bermula...hehe;)
  2. R

    1001 Mostwanted Forex Robot/Expert advisor Collection

    wah..macam mana tahu dari carigold?hehe..saya budak baru belajar...
  3. R

    Kuasa Forex

    saya baru cebur dalam bidang forex imabiz...hehe..ebook kuasa forex memang bagus..ebook tersebutlah yg mengajar saya serba sedkit tentang forex..sekarang saya lebih fokus kepada penggunaan EA (robot forex)..kalau nak belajar..lihat blog saya...:)
  4. R

    Peluang Pelaburan di Public Mutual

    saya tak delah byk duit,,tapi kalau saya labur 20K agak2 dalam setahun dapat berapa...? berminat gak...
  5. R

    Kelas VBA Excel untuk Forex Trader.

    mahalnyer bro..tapi tak pe..ilmu tue...hehe
  6. R

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    nak rasa ke'best'aan team kuda nie..mcm best jer
  7. R

    GBP/JPY Technical Analysis

    pening aku tgk chart..huhuhu...
  8. R

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    kalau macam tue..jumaat minggu depan lah ek...
  9. R

    Main Saham di Pasaran BSKL

    nak berjinak dengan bskl pulak lepas nie...
  10. R

    Longd2u - Akan Lancar 20 Jun 2010

    - yang malas menaja - yang tak tahu menaja - yang mahu tidooo... hanya yang rajin saja berjaya (fakta) 4D (duduk diam dapat duit) ini adalah scam...
  11. R

    Pendapatan Malas:RM300 sebulan..

    hahaha betul 2...memang malas dapatlah ratus-ratusan kalau rajin dapat ribu-ribuan..kalau super rajin..dapatlah juta-jutaan..:rolleyes:
  12. R

    Tak boleh finish register Clickbank

    cuba dan cuba lagi..usaha tangga kejayaan..hehehe
  13. R

    Sapa tau Product CergasTraining Adwords + Clickbank?

    tak pernah dgr pun huhu..ke aku yang ketinggalan...
  14. R

    Cara Memilih Product di Clickbank

    pilih niche yang rasa selesa pastu pilih produk..kalau nak lagi berkesan beli produk tersebut..buat review dan buat landing page...
Top