Recent content by rizal72

  1. rizal72

    Kenal tak Budak melayu ada RM24 juta dalam akaun Maybank nie aku nak join dia tapi...

    mana tuan tanah pi? menghilang tanpa berita, ni mamat ooi dulu hang dok promote hyprobulk sms....bila hypro kantoi takkan dok promote hok ni plak, baik hang meniaga pasemboq lagi baguiih laaaa.....ada gak boleh kenyang!
  2. rizal72

    Mohon Review Pakar Software

    aku rasa terpanggil untuk berkongsi pendapat. "customer always right" jadi customer berhak marah jika produk tak up to expectation. dari segi tajuk produk tu ada macam tak kena iaitu pakar software, sebelum ni ramai otai otai terjah email aku promote produk bro zamri ni tapi tak terasa nak beli...
  3. rizal72

    Content Writer - Mencari partner untuk e-magazine

    salam tuan tanah, saya berminat nak jadi partner bagi content free tapi leh bagi detail lagi tak sampai brapa patah perkataan ? berminat nak slot pengiklanan free. artikel yg saya nak sumbang dlm bm tanpa grafik.
  4. rizal72

    20 orang sahaja ~ Software Bantu Jana Income Online

    nak tahu apakah software misteri itu?
  5. rizal72

    Indonesia Nak Kepong Kedutaan Malaysia

    biar betik ni, apadaaa nak serang serang, pasal menari pun nak serang kaa.
  6. rizal72

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    saya listing ada dalam sepuluh sebelum ni tapi satu pun tak jalan dok keep on taruk jer tapi bila awak bagi tau teknik taruk dot dot dot tu terus saya dapat enam panggilan telepon ngan satu sms hu hu thanks bro dan sekarang nak listing empat lagi dlm proses. saya ada member jual komponen...
  7. rizal72

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    salam saudara RK, Ini adalah review dari saya sebagai pembeli panduan audio mudah.my. Apa yg dapat saya nyatakan kat sini BEST, BEST dan memang BEST. lepas saya dengar panduan anda terus saya buat iklan kat mudah dan ikut macam yg awak kata...terus handset saya dipalu dengan panggilan telepon...
  8. rizal72

    SISWI 2 ALAM ( Anak Melayu Lagikk )..

    saya sokong kenyataan anda, harian metro ni patut masuk kan banyak artikel pasal technology dan science at least pendedahan kepada rakyat malaysia utk mengorak langkah nak jadi inventor dan creator to ramai la sket, ni dak depa dok masuk cerita lebih kurang variasari ja, lama lama otak rakyat...
  9. rizal72

    Forex Megadroid - Budak 18 tahun jana duit guna EA

    bro ...saya nak tanya pasal berjaya forex tu kuasa forex ka? sebab saya tengok bahagian testimonial tu mcm kuasa forex punyer...saya kenal testimoni kuasa forex. sori kalau berlainan.
  10. rizal72

    Saya jana RM13 RIBU menggunakan rahsia isteri saya ini

    RK saya nak order satuk, ada lagi ka?
  11. rizal72

    langkah memulakan forex trading!!jom belajar dulu!

    ada software robot free, bro dlm wangcyber ni gak dpt tapi saya dah tak ingat thread mana satu, kena rajin selongkar. kalu tak silap piptronic ngan pipturbo. cuba check seksyen forex ngan stock kut ada kat situ.
  12. rizal72

    ITALIA - Ferrari’s innovative new V8

    jalanraya kat negara ni banyak bonggol bule lepas ka ferrari? bonggol tak sistematik lak, ada tinggi ada rendah, kalu saiz btg pinang tu aku rasa ferrari ngan gallardo leh lepas. kalu saiz batang nyok aku rasa sangkut.
  13. rizal72

    Automatik EA PECUMA. FAPTURBO,Forexfunnel,Megadroid,Piptronic dan Pipturbo

    teknik apa tu fazlee90.............kongsi kongsi lah kat sini.
Top