RinggitHit
Joined
Likes
9

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    hello.. saya nak beli F2R anda, boleh saya dapatkan segera jika saya bayar sekarang? memandangkan anda sedang online di forum ini...
    Offline
    Reference Number 076292
    From Account 4504390229 (Savings)
    Beneficiary Account No 4488288708 (Savings)
    Beneficiary Name MOHD AZAM BIN YAZID
    Amount RM 750.00

    Date/Time 27-07-2009 17:16:34

    saya duk kelantan...kat area pcb sedia belajar hehe..payment made
    Offline
    saya berminat sgt nk beli f2r nh...tp ada thread yg gtau akaun adsense di ban sbb gna ysm pada adsense...apa ulasan saudara ? saudara boleh emel saya di gomozalipan@yahoo.com.my
    Offline
    payment sudah di buat. sy gunakan cimb click utk transfer duit ke maybank2u. mngkn lmbt skit die process. emel saya afirulbiz@gmail.com
    trima kasih.
    Offline
    alo bro..mcm mane nak dapatkan ebook nie..da lau bayar ape yang saya dapat?tolong bgtau..xpon tlg ym saya..gunstyer_03..saya da berpinar tgk pendaptan adsense dorang nie...lau mcm diorang nie..3 bulan da boleh kumpll tu kawin..heheh..tolon..x kawin2 lagi..
    Offline
    salam bro,
    saya dh lama berminat ngan ebook f2r anda.
    ada tak harga student utk ebook ni?
    maklum la saya masih belajar, nk mendapatkn RM127 bukannya mudah bg saya...
    Offline
    Assalammualaikum,

    Bro Azam, saya baru buat pembayaran melalui kad kredit dan telah membuat pengesahan. saya beli under ref Alan... minta bro azam tolong check kan.. nama MOHD FAUZI BIN MOHAMMAD KASIM. Transaction ID: 5K8164422C341821B. TQ
    Offline
    Asalamualaikom dan salam sejahtera bro Azam. baru je beli F2R dan memang best giler..tidak rugi beli. masa terima email tu bro minta itrader.apa benda tu n macam mana mahu buat?
    Offline
    Assalamualaikum bro, dah buat payment untuk F2R dan dah buat pengesahan pembayaran. Tapi saya tak terima email untuk "pengesahan pembelian" ... dah check dalam spam box, tapi takder juga..Nama saya - "Fadzlullah Bin Zahari" .... email - blukor@gmail.com
    Offline
    bro dah bayar.sila check beli f2r td
    Confirmation status
    Amount: RM127.00 Status: Successful
    Reference number: 1311590480
    Transaction date: 10 May 2009
    Transaction time: 19:46:34
    From Account 153038937881 WSA
    To 3rd Party Account Number: 153010282040
    Account Holder Name: MOHD AZAM BIN YAZID
    Recipient email: ringgithit@yahoo.com
    Effective date: Today
    Description of transaction: pembelian F2R
    Offline
    salam bro nak tanya dan minta izin ni..!!

    disebabkan ekonomi agak meleset sekarng ni!! kitaorg ingat nak share duit utk beli ebook bro.adalahlah kami ni dalam 5 org.so biasanya buat im ni pun sama2.so nak minta izin boleh tak kita beli dengan cara share...takut xberkat plak bro kalau main curi2 ni...ok harap reply.tq
    Offline
    salam bro... nie sy nak tanya nk kene byr brapa nie RM690 ker RM 990.....dlm minisite tu offer smpai 10 Mac jer....tp dlm borang byrn masih lagi RM690...ala bro jgn la naik dulu......aminnn...
    Offline
    Assalakum bro Azam.....ebook RPC tuh saya nak beli dengan harga RM30.
    Tolong PM macam mana bayarannya.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top