Recent content by rikimaru

  1. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    yup kita stop sementara... lepas ni, bile dah ada berite rasmi, kite ajak sume member2 ceramic rancakkan balik thread nih..<--aku pinjam ayat azrul..sori hehe
  2. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    dlm cbc x suh kita carik dl...
  3. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    yup bnm menajalankan tanggungjawab nya..saya mmg tak nafikan
  4. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    thanks for rakan2 wc...yg memberi pendapat dan nasihat yang membina pada kami ahli cbc ... kata2 anda amat saya hargai... semoga kita berjaya dalam bidang masing2...
  5. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    yup ... wc adalah satu ruang untuk kita berdiskusi secara berhemah... jadikan post2 ayat yang membina ... aku red tang tu..saja kasik up sikit....
  6. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    treat yg dulu suam2 kini kembali ranchak... masing tunjuk pendapat yg konkrit dan bernas...hehe..
  7. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    mende lum bersabit dah mcm2 wat tafsiran...
  8. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    baru dlm siasatan...
  9. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    hehe...tiba2 treat ni menjadi panas.... di mana sekian dulunya suam2 kuku....
  10. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    kalau mcm ni persepsi org pada cbc..asal bnm tak serang kedai runcit dpn rumah aku tu..??aku beli gula kat kedai tu pastu dpt resit dan org kedai tu dpt duit... knp bank negara tu tak attack kedai tu pasal dia amik duit aku?..
  11. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    bnm tak terlibat la dlm cbc ni..kalau pengambilan deposit wang tu mmg le bnm tgk...
  12. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    seorang ceo turun padang keje sama2 ngan staf lain.... susah nak carik ceo camtu...sapa2 x kenal steve mesti diaorg ingat mcm pekerja biasa je..
  13. rikimaru

    JutawanCeramic-sejauh mana sistem yang diwarwarkan!

    ramai sgt masa tu x tau mana 1 staf jc unique ni...
Top