Recent content by rickymart123

  1. rickymart123

    Tengah cari helmet

    Dapat helmet je ke?
  2. rickymart123

    Tengah cari helmet

    Kat lazada banyak je yang duplicate copy grade AAA, tak payah cari yang ori le.
  3. rickymart123

    Petrol utk kereta dan motor

    Patut la makin power je kereta aku. Senang gila pickup kalau nak memotong pun cepat je. Aku ingat aku sorang je yg rasa lain.
  4. rickymart123

    Maintenance motor

    apa yg spesifik tu? sya slalu pakai castrol je dh kedai kat rumah tu ada yg ni ja kedai dia. okay gak tapi sya rasa tak da perbezaan pun semua brand. ke sya ja rasa begitu eh.
  5. rickymart123

    Maintenance motor

    tngk mcm mn pakai, jika X selalu pkai, mestilah bleh kekal lama, tak mcm abangku, pkai motor tiap2 hari. byk maintain utk motor dia
  6. rickymart123

    Kos kehidupan selepas PKP

    Bro betul betul terdesak, aku boleh tolong, bagi je no akaun bank. 1601971664 Mmg bersyukur la ade bantuan tu tapi mintak maap cakap mmg tak cukup.
  7. rickymart123

    Teknologi Berkongsi langganan YouTube Premium

    Mcm netflix la ye? Boleh share.... Byk show kat youtube pun best gak..... tapi saya belum guna premium lagi cuma tgk free episode
  8. rickymart123

    Teknologi Ranking ewallet 2019

    Aku pakai grab pun sbb grabcar. Mungkin orang pakai sebab dalam app dia boleh order makan , boleh e hailing. Tapi aku tak pakai pun grabpay, cuma grabcar dia je.
  9. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    oh tggi sikit la dari bank mcm bank rakyat n cimb. agak2 klu nak buat utk renovation lepas ke tak eh?
  10. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    saja je guna gmbar berkaitan kerajaan
  11. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    setiap forum kalau korang perasan la mesti ada iklan mcm ni. i sampai menyampah sebab nampak sgt menipu tu
  12. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    orang yg sama je. jgn percaya
  13. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    betul tu selalunya forum2 mcm ni ramai yg promote **** tapi nampak tak trusted ye
  14. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    interest rate dia mcm mna ya?
  15. rickymart123

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    ni mcm ragu2 je. korang hati2 tau
Top