Richsrossell
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam bro nak join team adsense aku tak

    tgkni http://credit-card-info1.blogspot.com/
    so kat blog tu ada 3 niche.tgk sebelah kanan.credit card,insurance,loan...so aku cadang kita buat team.korg bina satu blog mana2 3 niche tu.aku akan leetk kat situ.pastu kita promote blogni sama2.task aku akan kasi secara mingguan.cthnya.upload video 10 video seminggu.cmtulah..berminat buat blog dulu dan kasitau kat aku.tp kna buat bg kualitilah

    Ciri2 kualiti.kontent kna bagus.tempalate tu bg sedap mata memandanglah.

    Antara TAsk
    1-Blog comment
    2-Promote guna Youtube
    3-Promote guna Bookmarking
    4-Promote guna Article submission
    5-Dan lain

    task2ni akan dibahgikan sma rata.cthnya sorg orang A aku kasi blog comment,orang B buat bookmarking camtulah.
    Contoh Task Blog Comment-Anda dikenhendaki membuat blog comment sekurangnya 20 comment seminggu.dan link tersebut mestilah di copy dan submit by email kepada sy utk checking.

    tu saja.mudah je kan..

    pertanyaan ym : pde3d_raja
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top