richman
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    salam...

    Saya dah beli ebook RTA ni tapi smpai sekarang tak dpt2... dh try antar email kat Kak Rita tapi takde maklum balas... camni ni ek... harap bole membantu....

    Mohd Rizashsyam
    richman
    richman
    Ya Allah... saya telah berhutang dengan awak nie.. maafkan kak rita sebab tak perasan.. dah lama tak join wangcyber kali nie baru berkesempatan.. boleh bagi no akaun untuk akak transfer duit tu semula ye..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top