Recent content by restubeauty

  1. R

    Gajet Portable smart washing maschine?

    yess. also their active foam. it helps so much from me using too much detergent. i think everyone should use panasonic front load hahaha. plus the tub is easy to clean as well
  2. R

    Gajet Portable smart washing maschine?

    truee. panasonic front load have that function and i think its great because most mom needs it. especially when they have kids. the blue ag helps so much along with their active foam
  3. R

    Gajet Portable smart washing maschine?

    Yess, the charging pot is not what we use in Malaysia.. and im thinking the same. its better for u to invest on another washer that can help you overall, even if ure living alone. so u dont have to go dobi anymore
  4. R

    Avanza atau Alza, ada sesiapa yg tahu perbezaan 2 ni?

    kalau bro nak angkat 1 keta, bro kena tgk jugak kepentingan tu mcm manaa, takut nanti main angkat ja keta, susah plak nak cari minyak yg sesuai untuk keta nu. tpi yg paling best saya boleh suggest bro guna la shell
  5. R

    tolong rekomen hair blower/dryer yg best

    tpi tak elok tau guna heat yang tinggi sangat, depends pada hair dryer jugak laa. sebab kadang heat tu direct ke kepala, so kulit kepala bleh rosak.
  6. R

    tolong rekomen hair blower/dryer yg best

    betul tu uuu.. i pun kadang ingatkan makin tinggi heat, kulit kepala ok je sebab lagi cepat nak kering rambut. tpi perasan kulit kepala macam makin mengelupas and jadi kelemumur.. lepastu terus stop guna,, nasib skg jumpa panasonic hair dryer
  7. R

    tolong rekomen hair blower/dryer yg best

    bgi i kan, mmg dri dulu suka guna yg panasonic tu.. so mmg x rugi stiap kali beli brg elektronik mmg akan guna brand panasonic.. diorg ada hair dryer baru tau,, and bgi i tu mmg recommended sbb sekejap je, rmbut akan kering
  8. R

    70,000 hartanah area JB. Ada yg tak laku, ada yg tak ada penyewa

    mmg btul. skrg nak beli rumah sndiri pun kena fikir msk2 even ada kerja tetap. cuma tula, kalau kita jenis kerja bandar, rumah yg available selalu mmg jauh.. sbb bnyk lagi kos nak tanggung
  9. R

    Pengarah Filem tak Galakkan Menontonon Wayang di Sinema

    Melalui video berdurasi 1 minit 36 saat itu, pengarah nampaknya sedang menyerahkan poster filem terbaru beliau yang akan keluar dipawagam kelak. Pengarah tersebut tidak menggalakkan rakyat yang belum dapat 2 dos vaksin untuk ke panggung wayang. Dendam Kesuma arahan Jefri Jefrizal itu akan...
  10. R

    Teknologi ewallet petronas

    Means like they only available Kat Klang valley? So selain tu belum ada lagi ke?
  11. R

    Teknologi ewallet petronas

    Yeke 10%? Sebab pernah pakai dulu, x perasan pulak. Sebab I selalu guna tng ewallet je.
  12. R

    Teknologi ewallet petronas

    Ewallet tng pun Ada cash back jugak, sekarang Ni macam2 promo Kat tng, boleh Cuba tengok2 dulu
  13. R

    Teknologi ewallet petronas

    Pernah pakai, Masa first2 install dapat rm5
Top