Razif
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    slm prkenalan....tanye skit...abg razif sy wt ebook tentang lpsn SPM ok x???mohon tips abang razif...
    Offline
    Bro Razif, jom la join sama-sama memeriahkan pelancaran ebook ni.. Masih ada masa lagi.. (psst.. mungkin saya lanjutkan masa 5hari lagi)

    Kalau bro nak join, beritahu saya.
    Nanti saya nak bagi ebook untuk review.
    Offline
    Bro Razif Yusof..! Pakar Affiliate kita!! Hehe..
    Sy ingat nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
    Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
    So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
    75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..
    Layari: www.PanduanEbookJualan.com

    Thanks bro..
    -Tengku Faris Tengku Khalid
    Offline
    Asalamualaikom dan salam sejahtera saudara Razif.
    Ingin bertanya jika sudah membeli e book saudara dapat saya pratik ke segala tunjuk ajar dalam ebook saudara sebab saya kerja di luar kawasan Sarawak (Brunei).Masalah hutang memang keliling pinggang dan dalam dilema selalu.Cukup tetarik dengan ebook saudara tetapi takut nanti tidak menjadi pula..Pernah pohon berapa kali cuba buat pinjaman bank untuk lunas hutang tapi di tolak sebab alasan kerja di luar kawasan Malaysia..alasan ke 2 mereka gaji tidak dapat di tukar ke matawang malaysia (MYR 1800++gaji sekarang tiap bulan).Masalah hutang?tidak lah terlalu parah..hutang kereta saja....
    Offline
    Salam ajib,
    wow rame customer nak beli book hang no,tahniah bro.

    sempat lagi ka?aku punnak 1,
    Offline
    helo mintak tolong boleh? ada acc paypal tak? kalau ada saya nak mintak tolong abg transfer kan $7 kat sorg budak ni. nanti saya bayar kat abg thru maybank2u. i really need it right now. sori tetiba terjah mcm. sbb acc paypal saya takda fund dlm dia. and saya pun tak tau mcm mana nak fund kan acc paypal saya dlm masa 24 jam ni.so figured this is the only way since i dunno anyone dlm forum ni. please get back to me. k.thanks!

    thanks
    Offline
    bundle tu kiranya kalau beli banyak la.lebih dari satu saiz..that's all..:D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…