Recent content by ray07

  1. ray07

    Perkhidmatan untuk aktifkan paypal menggunakan VCC

    bro ada provide service utk VCC lg x?
  2. ray07

    Hantu tunggang motor..

    lawak2, ada yg sampai terjatuh tuh, mmbr plak x nk tolong, haha!
  3. ray07

    Hero Siapa Ni?

    lupe plak, haha.. tq2..
  4. ray07

    Hero Siapa Ni?

    baper umo dia skang ye?
  5. ray07

    Game Sambung Ayat...

    selama 2 bulan
  6. ray07

    Hero Siapa Ni?

    bleh surf web ni utk dwload Kamen Rider Black http://www.centurykings.com/ ... lagu ending Suria baja hitam ni pun bez gak...
  7. ray07

    Blue pun ader

    yup, topi biru, putih ler, kuning ler, mcm kaler, huhu..
  8. ray07

    Hero Siapa Ni?

    Ace, Zoffy, Return, Seven, ngan bapak2 skali turun nk selamatkn sedara mara depa, haha!! Ultraman yg dlu2 mmg bez...
  9. ray07

    Nak tanya haram tak kalau kita guna duit dari perniagaan sex toys???????

    benda tu sah2 untuk masturbate, mmg jatuh haram tuh...
  10. ray07

    Unstoppable Team - Pendedahan Eksklusif - Orang Uptrend macam ni ke?

    uptrend ni jual barang apa?.. MLM skang nih sumer soh beli lot byk2 ar, blanja modal riban2 ar, hanya cari orang ar (tanpa perlu menjual produk), mcm2 pe'el.. aku x minat MLM...
  11. ray07

    Hero Siapa Ni?

    Kamen Rider Black @ Masked Rider Black... suka btol citer ni, dlu ditayangkan stp Sabtu jam 5 ptg, pastu 5.30 ptg plak ada Space Sheriff Gavan (bdak2 pggl Gaban belah 8), hoho.. ;p
  12. ray07

    Matematik VS Situasi ??apa pandangan anda

    Sally student Computer Science ke?
  13. ray07

    Ada sesiapa yg tau pasal MyLook.com?

    Ada sesiapa yg tau pasal MyLook.com x? Boleh bg penerangan x, sama ada web ni scam or apa?
  14. ray07

    Pandangan Anda Tentang Kursus BTN

    yup, soh "sokong kerajaan sedia ada, supaya negara x tergadai ke tangan asing", x paham btol aku maksud diorang nih, hehe.. :p
Top