Recent content by ray firdausi

  1. R

    saya baru daftar adsense tapi problem ni apa?

    blackhat apa plak tu, adeh banyak lagi xtau ni. saya kena buat blog lain ker ni.atau daftar lain adsense. xder tenet terhad sikit nk bljr ni
  2. R

    saya baru daftar adsense tapi problem ni apa?

    maaf smua rakan saya ni kira tersangat baru dlm blog dan adsense ni, sebulan saya buat reserch cari niche kwyword pastu buat blog pastu 3 hari posting msg. pastu saya apply adsense tapi kenapa dia kata akaun disable AdSense for Content ''The account associated with publisher ID...
  3. R

    Berapa Lama Anda Belajar Forex Sebelum Berjaya/Gagal

    Berapa Lama Anda Belajar Forex Sebelum Berjaya/Gagal Saya ni telah kenal forex sejak tahun 2005, banyak jugaklah masa dan wang habis kerananya. Beli ebook fx dan pegi kursus tapi semuanya gagal.Kerana minat utk belajar saya tak kisah mungkin saya bukan genius kot, baca satu satu jer...
  4. R

    Sumbangan Info Untuk Rakan Seme- Petua Menjadi Lelaki Gagah

    Saya selalu berada di forum ini, banyak mengambil info ilmu-ilmu di sini tanpa menyumbang sesuatu, rasanya seperti tidak lengkap hidup saling tolong di forum ini.Saya rasa saya hanya mengambil tanpa memberi dalam komuniti forum yg sy masuk ini.Maka saya berusaha memberi apa yg sedaya saya...
  5. R

    Percuma RM600-2 Softcopy Perjanjian Sewa Hartanah Lengkap Untuk Rakan Sme

    Percuma RM600-2 Softcopy Perjanjian Sewa Hartanah Lengkap Saya beri anda:- 1)Softcopy perjanjian sewa 2)Borang Analisa Hartanah 3)Jadual ******** Bank 4)Senarai Pemeriksaan Hartanah 5)Checklist Masuk Rumah Softcopy ini ada dua yg satu edisi Bahasa dan English Sudah cukup lengkap dan...
  6. R

    Cerita Lawak / Jenaka :Karam Singh Warlia Punya Peribahasa

    alang-alang mandi biar mandi dgn darah..
  7. R

    Bulan Nie dapat RM12k lebih....

    xdak ker kat kedah ni master bisnes tenet aku nk pi bljr buat duit dgn cara mcm ni..
  8. R

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    kedah kat ner nak p bljr fx ler
  9. R

    Pertandingan Mereka Bentuk Duit Syiling Peringatan Ulang Tahun Ke-50 Bank Negara

    Bank Negara Malaysia akan menyambut Ulang Tahun yang Ke-50 pada 26 Januari 2009. Sehubungan dengan itu, Bank Negara Malaysia melancarkan Pertandingan Mereka Bentuk Duit Syiling Peringatan ke seluruh negara dari 10 Mac hingga 9 April 2008. Matlamat pertandingan ini adalah untuk mendapatkan...
  10. R

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    ait?? ada pulak projek2 yg nak buat dlm duit kater sangkut bank negara..
  11. R

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    aku x kata dia scam kalo dia bg penjelasan, kalo loss ker aper, masalah Bank negara ka aper, kita kena ada penjelasan. rundingan dgn ahli pelabur, kalo kita ada share dgn mana2 company camtu gak law dia. xkan nak ngelak. kita kena bersikap profesional.
  12. R

    Siapa disini bekas anak murid MYGUIDE...

    aku anak murid myguide juga. itu dulu masa mula2 aku kenal forex ni. daripada posting dia cara cakap dia yg ada kaitan dgn agama tu buat aku pk mungkin dia org yg betul. kalo xcaya boleh buka dan baca balik posting dia, bnyk posting dia aku quote supaya x terpadam.aku masa mula2 jumpa dia aku...
  13. R

    Robot Untuk Forex

    pasalapa ea aku attach xda senyum :) tapi tanda x
  14. R

    Myguide07 Kembali - Belajar & Trading Forex Bersama Saya

    ................................
  15. R

    Myguide07 Kembali - Belajar & Trading Forex Bersama Saya

    ...............................................
Top