R
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    teruskan mengepos artikel baru lah...oooo aku ingat ko raja betui. bukankah raja byk duit...kalau terlebih tuh nak gak aku poww sikit
    Offline
    mahal betul blog tuan pas nak wat apa pulak, macamana nak dapat duit usd dari blog tu ye tq
    Offline
    yo bro,

    blog ko tuh ko setting tulisan die justify baru lah cun.... lain ok. Tahniah dah berjaya ko buat blog ye...bayor lah sikit kat aku..RM3000 ke...:P
    Offline
    macam ku cakap tadi. ko buat blog dulu lepas 2-4 minggu ke baru apply GA yang lain. Yg sekarang ko anggap tak approved lah. Dah borang pun ko dah salah isi :P
    Offline
    amboi-amboi blog pun nak suruh aku buat ke? aku bukan pomen lah? aku pun pengguna juga. Ko buatlah blog ko sendiri. baru ade feel lah brader. Apo daa
    Offline
    Ko buat blog dululah (post 3 articles dalam BI - High Demand Niche) 3 hari sekali ko post articles lah. (jgn articles yg sama pula) -->> lepas tuh(2 minggu) semak kat google site:namablogko.blogspot.com kalau sudah ada tersenarai maka . barulah ko apply akaun adsense. ko gune aje gmail kan senang. Buat email baru..Kemudian buat blog lepas blog ko tersenarai dalam search engines baru apply adsense.

    Cth:http://www.google.com/search?q=site%3Ablog-seo-duit.blogspot.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

    Selamat mencuba perlan-perlan kayuh. Jgn terburu-buru brader
    Offline
    Tuan lah pulak.
    take it easy man
    aku duduk KLIA kat sini byk kedai mamak. nanti kalau ada kesempatan boleh datang kat tempat aku. Eh bro dah ok ke akaun adsense ko? huhu tungu ajelah. sepatutnya ko jgn terus apply kasik peram dulu blog tuh seminggu ke cam gitu baru apply adsense pastikan ada dalam 3 articles. Kalau boleh ko post articles berkenaan make money online ke. atau pun niche yg byk demand macam i phone ke? computer ke?. Wkeh jauhlah tangkak takdo pitis nak gi sana. kalau ko nak support aku apply cuti. hahaha yo yo oooo aje...hihihi
    Offline
    Salam rajawc,

    Untuk Bermula dengan adsense anda perlu ada akaun adsense. So untuk tujuan Itu anda perlu ada blog/website yang mengandungi artikel-artikel dalam bahasa inggeris. (Gunakan Blogspot aje). Atau anda boleh upah orang buat akaun adesense(tidak Digalakkan). and then bila anda sudah ada akaun adsense maka boleh lah (Drive Traffik Ke Blog itu) Samaada melalui kaedah seo atau apa cara sekali pun.

    My Yahoo Messenger Id
    kmzackwc

    Good Day :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top