RajaKamil
Reaction score
23

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam, hari tu ada dgr nak jual fund paypal..ade lagi tak? ke dah habis? kalau ada saya nak usd10..
    continue.. sbb blog awak memang bez disamping englishnye sedap didengar..
    Semoga banyak yg dapat dipelajari drp kamil ni :D
    salam sultan kamil :D
    saya geram tgok blog awak!!!!! sbb..
    bersambung di episod akan datang.. :D
    Salam....

    Merujuk kpd apa yg dinyatakan di thread tempoh hari, macam mana saya nak hubungi saudara ? Boleh PM saya contact no saudara tak ? Terima kasih.
    Salam Raja Kamil,

    Ini url blog saya dan penerangan ringkasnya:

    http://azianhasan.wordpress.com

    Blog ini merupakan perkongsian pengalaman author Azian Hasan akan pengalaman-pengalaman dalam dunia bisnes khusunya bisnes dari rumah/dapur.
    Ia juga memaparkan review tentang tempat-tempat makan, tip-tip berbisnes dari dapur dan juga artikel-artikel berbentuk motivasi perniagaan.
    Objektif blog juga untuk menarik like minded people untuk berkongsi pandangan dan pengalaman.

    Azian Hasan
    http://duniadapur.com
    http://mrsgoodthingshome.blogspot.com
    salam bro

    nie blog aku leh join ke

    http://www.crazyfishing.net



    To the Fishing In Malaysia or World view, a site where all the anglers or locally best known as kaki pancing can exchange ideas, info, news, tips and trips or almost anything about fishing.

    Author is a Pro Fisherman, Azhas. I love to fish everywhere in this world. Fishing is my hobby as I love to feel when the fish eat the bait. Fishing is a passion. If you don’t have passion, then stop fishing.

    I want to have a group of fisherman to have a good social networking. Anyone who loves to contribute his own story for fishing, you can always do that by emailing the author .
    Salam Raja Kamil ... nak tahu a bit ttg Rahsia USD50 ni. Dulu, saya aktif kat DP, account still ada kat situ lagi, masa tu guna Sistem Rahsia Amirol yg submit directories, tapi sy discontinue sbb tidak berapa minat kerja sebegitu... tpi DP is a really cool forum, adakah Rahsia USD 50 similar ke ?
    ape sbnrye yg dah jadi ngn bro ni? dpt tak 40k tu..? nape cerita nye sangkut kat thread tu bro. drp bulan 6, tibe2 da bulan 10.. tbe2 da berjaya. siap buat mini seminar lg.. ade info tk sy nk tgk.. pm me back bro
    salam bro RK...aku nk btanya, bro wt on9 biz je ke? ada x tlibat gn off9 biz?
    TIPS MEGELAK SCAMMER
    1.beli dari repurtable buyer (tgk itrader, tgk jumlah post, dan lain2)
    2.request payment jangan bagi mintak orang yg nak jual paypal initiate payment (nanti boleh bat refund)
    3. mintak invoice, konon2 beli service/goods ini untuk mengelakkan funder (org yg jual paypal) request dan kita boleh beri invoice ni kat paypal cakap refund tu tak sah
    4. mintak detail seller, seperti no fon. kalau betul2 jujur dia akan bagi.


    bro tlg terangkan psl no 2 ngan 3...saya xphm sgt la...thnx..pls pm saya
    tak tau asas blog gune hosting blh join ke RK.kalau sy pair dgn RK blh tak.takpe Rm150.insyaAllah sy blh byr.yg pentung sy dhgkan ilmu
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top