RajaKamil
Joined
Likes
23

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam tuan RK.
    Diaharap sihat hendaknya.
    Saya berminat dengan servis >>Kumpul Mailing List Anda !!!
    2. Iklan kecil - RM100
    Berikan url web anda, tuliskan 15 patah perkataan offer anda dan saya akan blast ke 6500 mailing list saya.

    Diharap dapat balas ke zoolhines@gmail.com.

    Terima kasih
    Offline
    salam bro..sy da bayar rm6 untuk thread wts (rahsia teknik seo mrr) tp x kua pn lg...nk kna byr lg ker?
    Offline
    salam bro..sy da bayar rm6 untuk thread wts (rahsia teknik seo mrr) tp x kua pn lg...nk kna byr lg ker?
    Offline
    slam bro.
    sy nk satu lesen rr panduanmudah.my tu.
    xdapat pm bro. harap maklum yer.
    terima kasih.
    Offline
    Buat yang mana tidak memakan masa. Bagi saya, affiliate tak makan masa. Tapi perlukan usaha.
    Usaha kumpul mailing list atau usaha beriklan. Kalau nak beriklan percuma mahal.
    Saya punya cara, gabungkan keduanya. Beriklan sambil kumpul mailing list. :)
    Offline
    Saya newbie dlm IM.Saya tak tau yang mana nak start dulu.Nak affiliate dulu ke atau terus buat miniweb.Pengetahuan dlm dua-dua bidang ni pun masih samar-samar tapi kalau tak mula sekarang bila pulak masa yang sesuai.Betul tak? Kalau dah buat minisite kena ada system Autoresponder tapi saya tau pandai banyak ilmu untuk buat ayat power.Saya banyak belajar dari ebook yang saya beli tapi praktikal belum lagi.Harap rajakamil boleh beri tips.Terimakasih
    Offline
    salam raja..saya dah bayar utk sticky, rm 15, tapi ada kat bahagian bawah...dah email kat contact us tapi no feedback..dah 4 hari...so please, tolong check...iklan tu jadi kat bawahlah kalau tak kat sticky...
    tq
    Offline
    sebarang soalan, sila PM, soalan yang dikemukakan di sini, tidak dapat dilayan. Maaf
    Offline
    Salam RK,

    Saya ada ubah/edit sikit thread di WTS. Tetapi main tajuk tidak berubah. Boleh ke kalau saya nk ubah tajuk thread?

    Sebelum ini tajuk adalah:
    Ketahui Rahsia Lelaki dalam percintaan!

    Saya tukar kan kepada:
    Rahsia Lelaki & Cabaran Affiliate untuk SEMUA!

    boleh ke nk di tukar?

    Thread sebelum ini untuk pre-launch ebook "RAHSIA LELAKI".
    Sekarang (7hb Feb) adalah hari pelancaran. jadi nk tukar sikit dia punyer theread name.

    Terima kasih
    Offline
    slam Rk, saya ada ckit kemusyikilan. kalau saya iklan kan produk saya di WTS.saya ingin buatkan dalam bentuk HTML. boleh x saya masukkan sekali kod form aweber saya? pm me pls. :-)
    Offline
    salam RJ.
    saya hendak bertanya.. boleh x klau saye bukak treat about Promosi Myspacemoney. xpi saye x letakkan link affliate, saya hanya letakkan laman web saya sahaja..
    klau boleh,,, dimana harus saya bukak threat tersebut. tq.
    Offline
    alamak, jgn bayar ke akaun saya bro....pasal iklan tu, boleh je, 2 iklan dalam 1 post
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top