RajaKamil
Joined
Likes
23

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Assalamualaikum

    Tuan RK saya jiheccc. Saya akan melancarkan produk saya pada januari 2012. tarikhnya 10/1/2012. Saya bercadang untuk menempah soloads di mailing RK. Untuk pembayaran sila bagi detail. Produk saya dah siap cuma tunggu Khairul Hazwan tulis sales letter je lagi. KAlau tuan bersetuju saya akan membuat payment pada 5 january 2012. sila reply ya

    sekian, terima kasih
    Cikgu Zarihan
    jiheccc
    Offline
    Salam Tuan RK.

    saya memang berminat nak buat duit melalui fiverr.
    apa yg sy tgk, melalui fiver sy boleh ambil
    servis design ecover,logo,banner dan seumpamanya.

    adakah produk tuan iaitu teknik advance fiverr
    mampu memberi sedikit sebyk panduan yang
    berguna kepada sy?

    sjujurnya sy masih belum mendapatkan jualan
    melalui fiverr ni. masih belum ada order yang masyuk.:(

    terima kasih tuan RK :D
    Offline
    Salam Bro, tadi saya buat banyak thread pasal tak perasan yang ni kene bayar...saya baru dah bayar melalui acc Mr Mohd Suhaimi. Minta postkan Thread yang saya buat last sekali bro sebagai sticky thread k... Thread tu saya submit lam jam 0150, 23/8/2011.. kat WTS AFF BONUS bukti pembayaran saya dah antar ke admin@wangcyber.com dan http://wangcyber.com/forum/sendmessage.php
    Offline
    Bro, nak tanya la..

    Aritu ada bukak thread ni kan..? Berkenaan clickbank! Ni tajuk yang bro tulis "Tak best.....(saje buat tajuk tak best, tak nak ramai baca)"

    Boleh tau tak, ni apa eh? Kelas buat duit dengan clickbank ke..??

    Ada lagi tak?

    Nak belajar la.. (kalo sekiranya offer ni ada lagi la..)

    Offline
    Salam semua. Saya minta maaf. Ruangan ini saya tidak pantau, jadi sebarang komunikasi boleh dibuat dengan PM saya atau hantar email ke rajakamil@rajakamil.biz

    Harap maklum.
    RK
    Offline
    A'kum...
    sy ada soalan nk tnya...dh x tahu nk tnya kt saper so tnya kat bro lah.....
    sbnrnya sy nk wat bisness online (jual produk Gula Nisvia) pastu sy nk letak harga rm39.00.
    Memandangkan golongan sasaran adalah mereka yng berumur 40 thn dan ke atas..maka x semua
    reti online banking.Payment method guna mesin CDM boleh tak terima duit singgit singgit.
    So apa pendapat bro......sy dh buntu dh ni....
    Offline
    Salam bro Rk,

    Nak tanya, haritu ada buka thread dekat freebie....dah 2 hari...tapi masih tak approved..kene rejek ke? ada problem?

    Salam
    amril Muidz
    Offline
    Salam Tuan RK..

    Sy ada buka thread untuk Pra pelancaran - Jualan Awal Kelas Blogger di WTS...macamana nak pindahkannya ke bahagian JV dan Pra Pelancaran?
    Macamana prosedurnya?Atau Mod boleh pindahkan je?
    Offline
    Salam bro,
    sy buka thread tadi byk kali sbb tak tau dia visible sebelum kena approved dgn Mod..
    minta tlg review yg last thread sy buka jer...
    terima kasih
    Offline
    salam Tuan RK ... sy org baru (newbie) & sudah tentu memang terlambat utk join WC serta mengikuti perkembangan it tempatan. Sy berminat nk membeli ebook Rahsia USD50 Sehari. Adakah ebook ini masih lagi dijual kpd umum ?
    Sila bgitau sy scepat munkin .

    Terima kasih.
    Offline
    servis anda tentang mailing list anda ada lagi tak, pakej 100 tu untuk 6500 orang ke,

    nak tahu sedikit cara anda nak hantar kepada senarai list anda, melalui email autoresponder atau FB
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…