rajaads
Joined
Likes
8

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    saya dah beberapa blog, dalam blog saya ada letakkan iklan ppc (pay per click) iaitu nuffnang, adsense dan advertlets tapi adsense saya ok jer tapi advertlets tu dah dua kali cash out (pertama 26-9-2009, kedua 30-12-2009) tapi kenapa yg pertama pun lum terima lagi, pertama rm110 dan yg kedua pun sama rm110, saya ada hbungi mereka dan dah kasi id saya, email pun dah hantaq tapi x dak reply pun, help me
    Offline
    akum

    sy ada masalah nak masuk web page clickbank.com.bila taip add just kuar blank page. boleh tolong sy?
    Offline
    alo bro..study kt taj ke dlu..aku pn..last batch matrik kt sne.blh ajar aku cmne nk start internet bisnes ni?aku xtau mne nk mula n cmne nk bt duit..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top