Recent content by qwertyuiop

  1. Q

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    bahaya kalau tetiba dekat depan jem ke japgi kereta habis minyak tengah jalann
  2. Q

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    sekarang ni teknologi makin canggih. especially negara maju macam korea
  3. Q

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    nak drive sendiri boleh tapi set la masa yang kita segar, jangan dah tengah malam baru nak bertolak
  4. Q

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    bahaya la kalau rasa mengantuk stop je tidur dulu
  5. Q

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    kalau ada pun mesti mahal gilaa
  6. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    betul tu, better focus ibadah dari dok main internet. guna bila perlu je kalau tak 100 gb pun tak cukup
  7. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    kira banyak cara boleh beli sim ni, memudahkan pelanggan sungguh celcom
  8. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    kalau ok boleh try ni
  9. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Kat bahagian mane tu yg line problem? Aku kampung pun ok je. Klu drop pun 3G tu sbb kat highway dlm keta benda biasa telco lain pun sama.
  10. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Takkan la hari hari ko update insta...mmg tak khusyuk la sikit sikit nak ambik gambo...lagipun sana ada wifi so data pakai bila perlu je.
  11. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    tu yang ramai pakat beli simcard celcom umrah dekat ejen masing masing. senang sampai sana boleh terus pakai
  12. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    ok sangat la 3gb tu janji line laju cukup
  13. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Sebab kat sana tak banyak kedai phone macam dekat malaysia. Yang buat umrah pun ramaiweh mana tak nye, klu kat sana tu mmg kena sabar laa
  14. Q

    Teknologi mahal tak internet roaming?

    Tak silap aku simcard arab bagi 10 gb tapi tak tau la boleh buat call ke tak, boleh sms k tak. Orang tua ade yg tak reti wasap nak call sms je senang.
  15. Q

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    berkesan ke ni kalau pakai spray serangga yang dekat kedai tu bahaya ke
Top