qrodat
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • ye la maf kat dpn byk info. tp biasanya aku test order. @ aku search kat google "(nama dropship/website) + scam"
    klu byk org complain aku x lyn la.. klu ramai org ckp ok.. so maybe ok la..
    askm bro,
    tumpang ty, sy stil newbie dlm dropship ni. mcmana kita nk pastikan samada sstu vompany tu bkn scam?
    bro..ada apa2 yg lates update2 la sikit..
    jgnlaa duk kayo sorang kehkehkehke..
    majulah pingpong...
    wow hebat hina orang screen syok fuh tak ingat allah nie usha nie Seminar Buat Duit 24 Jam Sehari senang je kalau kita selalu hina perlekeh orang allah nanti tutup rezeki tue jadi Inagt ingat la Allah abang oi saya ada screenshot usha la yang terbaru pun ada kontek saja Seminar Buat Duit 24 Jam Sehari
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada qrodat ... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top