Punk3iz
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    bro Punk3iz...
    saya ada ebook percuma nk minta bro review
    ebook sya...dan kalo leh bg testimonial...
    boleh saya ltak kat squeeze page saya...
    kalo stuju, saya email bg ebook saya tu...
    thanks...
    Offline
    hentai
    lap u !
    lamo gilo xnampok mu !
    tobat rindu
    aku minta maap kalo aku ado sakitkan ari mu
    Offline
    PERCUMA!Menjana wang walaupun ketika anda tidur secara automatik?]
    boleh hantar pada saya . Tq
    Offline
    PERCUMA!Menjana wang walaupun ketika anda tidur secara automatik?

    salam...nak tau jgk benda ni...huhu...:)
    samsoe88@gmail.com
    Offline
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada Punk3iz... :) sila beri tunjukajar ya... :)
    Offline
    Assalamualaikum

    Minta maaf kalau saya ni mengganggu anda. Sebenarnya saya ingin promosi produk jimat minyak.

    Dengan harga pakej serendah RM50.00 (untuk 2 botol), anda boleh jimat sehingga RM900.00 setahun.

    Selain itu anda boleh menjana pendapatan sampingan..

    Untuk maklumat lanjut sila layari:

    http://www.RebetMinyak.com/jimatwang

    Terima kasih
    Offline
    Saya berminat gak nak tau. Pm me plzz...share le klu dapat apa2 cara yang best nak wat duit ni.
    Offline
    maaf jike bertanye lagik..
    huhu..saye baru g dlm bidang nie,,hmm..nak tanye..
    mcane nak edir reffral link kite supaya die tak kua link btul2?
    kua mcm ayat2 biase jek tapi ade link gak?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top