Recent content by puhuiren

  1. P

    Advance Fiverr Method

    byrn sudah dibuat melalui cimbclicks Transaction Status : Successful Payment Alert SMS status : - Transferred To : 12130066096528 Add to Favor List Beneficiary Name : RAJA MOHD KAMIL BIN RAJA ROSLI Transferred Amount : RM 30.00 Email Alert : [email protected] Remarks ...
  2. P

    Adsense: Teknik Klik Sendiri Iklan

    mr. rzd, teguran yg berhikmah mcm ni la sepatutnya diutarakan oleh org lama kat sini? betul tak? bukan terus menghukum...
  3. P

    Adsense: Teknik Klik Sendiri Iklan

    Kalau En Nawar tu, detail penerangan dia, dan lengkap, siap bg cdgn untuk cari nama domain yg akan expired
  4. P

    Adsense: Teknik Klik Sendiri Iklan

    Saya hanya sekadar berkongsi ilmu, terpulang pd anda sendiri la kan? nak buat atau tidak, sy setuju dgn xhackersx tu, kalau kita yg tiada nama di kalangan mereka, ataupon tidak sehebat mereka, membawa sesuatu yg baru, memang dianggap tidak setaraf dgn mereka la, sy dulu pernah beli ebook raja...
  5. P

    Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari

    senenag jer, utk tarik org request, guna gambar _________ yang _________ aku dah cuba dah, ramai yg request ...org putih lagi tu, so potensi utk pasarkan brgn sgt cerah
  6. P

    Ubat BUASIR Yang Mujarab? Ada Sesiapa Yang Tahu?

    guna Nexus legend, kalau minat boleh email sy
  7. P

    Adsense: Teknik Klik Sendiri Iklan

    Hi, Selepas melakukan beberapa kajian, dan 3 akaun di ban oleh Google, sekarang, sy menjumpai satu teknik yg sgt berkesan untuk mengklik iklan adsense , dan menjana pendptn tanpa dikesan oleh robot Google... Teknik ni menggunaka: -proxy -cek akaun adsense menggunakan komputer lain...
  8. P

    Aku macam tak percaya

    Ada sapa2 yg berminat dgn teknik aku ni, sila PM aku
  9. P

    Aku macam tak percaya

    yer, aku rasa apling senang la bila guna teknik ni
  10. P

    Aku macam tak percaya

    tarikh posting tukar, aku post 18 artikel, setiap artikel aku tukar tarikh dia ( tarikh terkebelakang), nak ping sila ke pingler dot com, pingoat dot com, satu bulk ping, aku dpt cara ni kat black hat forum
  11. P

    Aku macam tak percaya

    yer, akaun baru, akaun yg lama kena ban sbb salah aku gak, tp xper, buat pengajaran bg aku, sebelum kena ban akaun lama gerenti iklan aku akan dia org klik, aku letak kat FB....
  12. P

    Aku macam tak percaya

    buat blog, tukar tarikh, hantar link blog ke google..dan ping kan dia
  13. P

    Aku macam tak percaya

    Hi, Aku macam tak percy, blog yg aku baru create ptg td dah di index oleh google, adsense pon dah approve....aku ada guna teknik yg shara malaysia ajar( walaupon teknik ni aku dah tahu), dan submit ke satu website ni...berkesan
  14. P

    Bagaimana mendaftar di US craiglist??

    pe benda PVA tu bro?
Top