Recent content by PRESTASHOP MALAYSIA

  1. P

    Modul Payment Method Bank Tempatan untuk PrestaShop

    Alamak, sifu Amim la, huhu..
  2. P

    PANAS !! 1200 Ebook PLR

    RM 19 lagi ke.. nak gak ni. Leh wat rujukan subjek yang tak pernah dibelek.. Bleh tak RM 19?
  3. P

    Mengapa HARUS tidak menyertai Job Di Rumah (Satu pendedahan lengkap)

    Job buat dari rumah ni, bila kena bid, saya pernah cuba mengkaji pattern dan psikologi di sebalik ni. Pemerhatian saya, biasanya bid yang terendah majoritinya daripada freelancer dari India, dan mereka memang bermati-matian bid projek luar negara, memandangkan skill mereka ada tapi bayaran di...
  4. P

    Mengapa HARUS tidak menyertai Job Di Rumah (Satu pendedahan lengkap)

    Ada juga terima news berkaitan online survey - money making. Kebanyakannya tak genuine.. kena bayar dulu.. memang tak layan la..
  5. P

    Magnetkan website anda!!!

    Penulisan yang sempoi dan mudah faham beserta grafik yang jelas.. Idea yang baik bagi sesiapa yang mahu memulakan / meningkatkan mutu pemasaran online.
  6. P

    10 laut paling besar

    Kita asal nenek moyang nusantara dulu adalah pelayar terbaik dunia. Tiada laut yang tak dicabar.. suatu masa dulu-dulu.
  7. P

    Bahaya Smartphone Bagi Keluarga

    Smartphone, biasanya ownernya pula tak smart.. hahahahaha.
  8. P

    Rakyat Malaysia Dan 16 Jenis Nasi

    Wah. Menarik sekali posting ni.. Gambar pun terbaik.. kecur air lior.. Ada nasik feveret lak tu.
  9. P

    3 Jenis Pendapatan

    Ha'ah.. Setuju sangat. Pelaburan perlu research dan ilmu juga, bukan main ikut-ikutan.. Terbaik bro
  10. P

    Saya orang baru di sini :)

    Salam Perkenalan. Dah lama register WC ni tapi terlupa password. Lama tak login kot. Bila request password reset tak pulak dapat reply. So kena start akaun baru la. Saya merupakan freelancer web design yang fokus dalam Prestashop. Selain Prestashop, saya menguasai Drupal. Wordpress juga boleh...
  11. P

    3 Jenis Pendapatan

    pada saya pendapatan ni ada 2 je.. 1. Aktif 2. Pasif Aktif ialah seperti bekerja dan jalankan bisnes.. kalau tak gerak, tak jalan la pendapatan tu.. Pasif pula tak perlu penglibatan aktif macam kerja atau bisnes. Macam pelaburan, royalti (dan wang ihsan? hehe). pendapatan pasif nampak senang...
  12. P

    Mengapa HARUS tidak menyertai Job Di Rumah (Satu pendedahan lengkap)

    Tawaran kerja di rumah ni konteksnya luas juga. Memang ada yang memerlukan pekerja sambilan tanpa perlu ke pejabat, tapi biasanya dapat tahu dari mulut ke mulut. Kena jumpa managementnya dahulu barulah boleh start kerja tu di rumah dgn instruction yang diberikan.. Tapi kalau langsung tak de...
  13. P

    Senarai Designer

    Nama: MIMPRO Niche service: PRESTASHOP DEVELOPER Perincian service: SETUP STANDARD PRESTASHOP bagi shopping cart. CUSTOMIZE THEMING bagi shopping cart design. Beserta dengan payment online bagi bank tempatan yang anda gunakann (MAYBANK, RHB, CIMB, PUBLIC, etc) mahupun jika menggunakan automated...
Top