Recent content by prepaidboy

  1. prepaidboy

    Salam CNY Dari AiskrimBiz

    i am back.. lama x ke udara Faktor Kualiti. Suhu, Kuasa elektrik, Kepadatan soft-mix, trafik.. soft maksudnya ringan atau lembut. Langkah sblm tuang ke dlm kontena jarang diberi perhatian termasuk juga saya kebelakangan ini..Untuk pengetahuan ramai aiskrim perlu dipukul sebati supaya mendapan...
  2. prepaidboy

    Salam CNY Dari AiskrimBiz

    lama x follow forum ni bz.. la
  3. prepaidboy

    Salam CNY Dari AiskrimBiz

    hehehhe.. tu la pasal.
  4. prepaidboy

    Salam CNY Dari AiskrimBiz

    Salam Pak Long angpow x ada ke.. Satu malaysia maa..
  5. prepaidboy

    Salam CNY Dari AiskrimBiz

    Salam CNY.. Dah lama register kat WC.. Cuma x aktif je.. Harap2 boleh kenal ramai sahabat dan menambah ilmu pengetahuan di sini. Sini ada sedikit maklumat tentang diri saya. 1)Dari mana mengetahui Laman WC : Search Engine Google 2)Nama Sebenar : Shaiful Hafiz Bin Yahya 3)Lokasi ...
  6. prepaidboy

    Zamzarina.Com dihack oleh hacker SantriCyber???

    Zamzarina ni pengacara di tv1 tu.. Apa kata Zamzarina. Saya selalu letak iklan dekat laman web dia. semalam nak buka dah kena hack.
  7. prepaidboy

    Zamzarina.Com dihack oleh hacker SantriCyber???

    http://prepaidboy.com/wp-content/uploads/2011/05/hacker.png
  8. prepaidboy

    Program Google Adsense

    Salam kawan-kawan.. Saya ada masalah dengan ads ni.. Saya nak pastikan antara adsense dan nuffnang yang mana memberikan keuntungan??? Untuk makluman anda saya telah buat bizz online sejak 2003. Dengan domain prepaidboy.com. Pada masa yang sama saya juga menulis blog untuk bizz yang lain seperti...
  9. prepaidboy

    Bagaimana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?

    Ok dah settle. Tq semua.. Nak tanya pandangan anda semua.. kalau buat blog untuk biz bg menarik perhatian org malaysia better guna malay ke english??? untuk ads boleh ke campur nuffnang dengan google?
  10. prepaidboy

    Bagaimana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?

    Ok mcm ni saya ada satu skrip/html addthis.. jadi sekarang saya nak paste kan pada wordpress supaya button ni akan keluar di bawah setiap pos... dimana nak pastekan code ni dan di mana nak setting supaya ia kelihatan... sama juga macam linkwithin.. sebab kalau pada blogspot kita boleh...
  11. prepaidboy

    Bagaimana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?

    ye kat blogspot senang wordpress?
  12. prepaidboy

    Bagaimana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?

    Assalamualaikum wrt wbt.. PrepaidBoy.Com baru berjinak2 guna wordpress dimana sebelum ni hanya guna front page je.... Jadi saya ada masalah mcm mana nak letak plugin fb @ html dlm setiap post wordpress?
  13. prepaidboy

    Kecewa Dengan Skynet Jalan Pudu.

    Dah complain dah.. Kalau korang mesti marahkan??
  14. prepaidboy

    Kecewa Dengan Skynet Jalan Pudu.

    Ntah la bro.. Kat KL ni susah betul nak parking.. Dengan Jem..Tetiba je reject.
  15. prepaidboy

    Kecewa Dengan Skynet Jalan Pudu.

    Saya nak wat mcm mana... Biasa pos tak ada masalah.. Bila saya nak terangkan tak mau terima.. Saya jual pes segera bukan makanan.. Cina ni tak paham bahasa melayu kot.. Payahkan kalau berurusan mcm ni.. Mungkin saya ni bukan jenis panas baran.. Kalau org lain.
Top