Recent content by popolan

  1. popolan

    Taman Bukit Indah Single Storey Terrace Sale

    brp harga nak open ni? saya mmg nak cari rumah area johor bahru. sbb next month saya kena transfer dkt sana. kalau harga okay ingat nak angkat terus
  2. popolan

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    uitm kerjaan punya mmg lah murah. kalau dah masuk private university mesti pishang beb kalau ada financial problem. nak byr yuran saja dah puluh ribu
  3. popolan

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    Saya ada masalah besar ni ayah and mummy saya baru lepas bercerai bulan lepas hmm bukan nak cerita benda buruk pasal ayah saya tapi dia tinggalkan kitaorg sebab ada scandal dgn anak dara mana tah... nampak gaya mcm budak rempit.. skrg ni masalah utama is family kitaorg mmg takda yg kerja...
  4. popolan

    Channel youtube mana pilihan korang?

    haaa okay2 cun.. sbb aku mmg nk kena gi isi minyak pun.. MCO MCO gak, minyak kereta tak berisi, cemana gak nak gi beli brg dapur nanti sbb nak habis dah huhu T_T
  5. popolan

    Channel youtube mana pilihan korang?

    app ni memudahkan semua je, kalau korang nak cara isi minyak yg lain n mudah.. aku pon baru sekali guna ni, cukup 3 kali kot dpt cashback tu haha
  6. popolan

    Kereta child lock

    Nak tanya, semua kereta ada child lock ke? Child lock ni selalunya sebelah pintu je yg ada, tapi mostly parent tak tau. Ye la utk safety anak2 juga. Tapi kita sendiri kena berjaga2 la kalau keluar mana2 dgn anak, tak boleh brgantung dgn kelebihan kereta tu je, betul tak?
  7. popolan

    Panduan Hotel Murah

    Hotel murah la tapi skrg nk melancong tak boleh sbb covid 19, acano ni huhuhuhu.. kereta elok tuptup baru beli, nak cuti2 malaysia ni haha
  8. popolan

    Keluar dating dgn dato'

    ha win-win situation ahni. Relay mcm ni bagus tak berat sebelah kan. Sama sama puaskan hati masing masing. Kalau sebelah pihak je yg tunjuk effort susah sikit ah relay tu. Mana jumpa girl cun bos? hehe
  9. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    RM188 dpt 100GB internet quota huhu mmg padu tk rugi ah kalau pakai plan ni siap dpt iphone 7 plus tu
  10. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    celcom ni pemurah kalau ambil plan dia mcm mcm freebies dia bg huhu bonus internet quota, free calls semua hadoo
  11. popolan

    Gajet mana nak dpt free phone?

    digi karoot je dah lah line slow buat apa nak guna plan dia hahahah. Abg aku guna digi bila main game dlm rumah je mesti line tak kuat puiii sekali dengan aku koyak main mobile legend sbb kitaorg satu team hadoiii
  12. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    hahaha ocan ah wechat. Better guna ********* app bro kenal dgn org sambil boleh buat side income hehe
  13. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    alamak insta susah nak cari org yg sesuai dgn kita. Sbb kalau dlm social media tak tahu perangai cane dkt luar lg tak tahu cane
  14. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    mana ada kena ban. Company ni registered tau. Sbb tu dia boleh buat iklan dkt billboard
  15. popolan

    Dekat mana nak cari pasangan?

    social media platform yg mana satu huh? Kang kena game je padahal jantan tp letak profile picture betina hahaha
Top