Recent content by popolan

  1. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Mulakan dengan bisnes kecil2 dulu, nanti dah ada modal banyak baru boleh buat yang besar
  2. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Boleh cuba bisnes yang lain. Tak delah wajib jual makanan, tudung ke pakaian ke. Mana2 yang rasa sesuai dengan Kita la
  3. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Kalau jadi dropship Tak perlu modal pun. Maybe just kena bayar yuran ahli selalu dorang caj rm10 macam tu. Lepastu promote je, senang Tak perlu susah2 simpan stock ke apa
  4. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Banyak kali dah cuba dropship ni, tapi saingan tinggi sangat tu yang macam dah taknak join dropship 1614870367 Idea yang bagus jugak tu, ramai jugak bukak gerai depan rumah masing2 sebabkan dah susah nak cari kerja
  5. popolan

    Business online tanpa kos tinggi

    Hi uoll, nk tahu ada sesiapa tahu tak jenis business yg tak perlukan start up cost yg tinggi...sbb sekarang ni byk org bukak business tgh pandemic ni, tp nk bukak business ni biasanya kena ada modal yg besar..
  6. popolan

    Luar Negara Panasonic lancar mesin basuh dengan butang 'kari' di India

    Bukan tu je tapi 38 mins utk active speed wash. Even 38 mins only tpi clothes tetap clean sebab guna Active Foam System
  7. popolan

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Haah wei harga murah je tpi org lain jenis yg kedekut ni beli yg fake sebab nak murah giler tpi nipis giler laa face mask tu. Brand vircas medic pun best material yg x cause skin allergic.
  8. popolan

    Lucu Kalau terlupa bawak mask pakai seluar dalam pun boleh

    Aku x percaya sngt beli kat shopee ni. Aku selalu beli face mask vircas & empro kat watson. Yg tu ISO certified so material pun bagus.
  9. popolan

    Harga minyak makin turun

    saya pun macam berminat nak tukar ke petronas la. harapnya nanti bole la berjimat lepas guna primax97 nanti.
  10. popolan

    Harga minyak makin turun

    kan saya pun lepasni nak subscribe terus dengan kad mesra. diorang kata ada banyak promo menanti. lagi2 naik nak minyak ni eloklah kita bertukar kepada minyak yang kualiti dia tak pernah berkurang
  11. popolan

    Harga minyak makin turun

    wow macam menarik je. saya pun kena la cuba try sebab minyak saya pakai ni susah la nak berjimat kesana kesini. bnanyak keluar duit
  12. popolan

    Harga minyak makin turun

    kamu pakai minyak apa ya? sebab saya sekarang nak berjimat memandangkan dengar cerita minyak nak naik lagi ni. buat pening kepala la. sebab saya buat delivery so memang susah la nak jimat kadang tu
  13. popolan

    Harga minyak makin turun

    biar betul? berapa banyak ya beza hahaha curious pula sebab saya ni selalu pergi jauh so nak jimat minyak tu memang payah la
  14. popolan

    Taman Bukit Indah Single Storey Terrace Sale

    brp harga nak open ni? saya mmg nak cari rumah area johor bahru. sbb next month saya kena transfer dkt sana. kalau harga okay ingat nak angkat terus
  15. popolan

    Dalam Negara Settlekan yuran study

    uitm kerjaan punya mmg lah murah. kalau dah masuk private university mesti pishang beb kalau ada financial problem. nak byr yuran saja dah puluh ribu
Top