Recent content by polyy

  1. polyy

    CCTV penting untuk rumah

    haha, bersabar jer lah, negara kita ade ape hebat blh bertanding dgn negara lain?
  2. polyy

    CCTV penting untuk rumah

    aq percaya kalau dulu tm x wujudkan internet, pun ade company lain akan wujudkan, usaha ni usaha biasa
  3. polyy

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    sibuk bukan alasan utk berkomunikasi dgn nenek, harap u sudah mengajar nenek u main smartphone
  4. polyy

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    mmg kena ajar, zaman skrg ni semua pakai smartphone, x tau guna nanti outdated
  5. polyy

    Motivasi diri

    iklan tu blh pegi mana tgk? sudah keluar ke video tu??
  6. polyy

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    har, beli baju terpakai? knp x mau beli yg baru punya??
  7. polyy

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    susah payah lah, lbh baik beli pon dr kedai ataupun lowyat
  8. polyy

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    rasanya i x kan beli handphone dr online, selain handphone ape benda lg ade jual kat Carousell?
  9. polyy

    Plup! Jatuh sudah handphone ku

    handphone terpkai tu mana tau dia elok ke tdk, ade sikit takut nanti masa deliver handphone tu terjatuh rosak..knp x nak beli kat kedai?
  10. polyy

    Teknologi Shopee Kembali Lagi Dengan Pesta Beli-Belah Shopee 11.11 Big Sale

    want to buy jeans? go pasar pagi or pasar malam to buy lar. lol
  11. polyy

    Petronas vs Shell vs Caltex vs BHP vs Petron: Mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97?

    6 bulan? terlalu short larr, lebih baik dlm 1 ke 2 tahun, lebih selamat
  12. polyy

    Petronas vs Shell vs Caltex vs BHP vs Petron: Mana satu petrol brand paling bagus bagi minyak petrol RON97?

    dgr org yg ade pengalaman kata kalau enjin kereta x constantly isi satu brand saje, performance kereta x dpt berfungsi dlm prestasi tinggi..
  13. polyy

    Dalam Negara Khamis 17 Mei 2018 tarikh mula puasa

    gambar tu nak ingatkan makcik2 bawang jgn bertindak macam bawang ke? ahahah.. 8 june nanti kita tgklah ade ape perkara berlaku..
  14. polyy

    Dalam Negara Khamis 17 Mei 2018 tarikh mula puasa

    makcik2 skrg yg terlalu lapang suka sgt campur hal org lain, kadang2 x blh nak tahan.. ape kaitan TM dgn gambar bawang? u salah tgk ke?
  15. polyy

    Dalam Negara Khamis 17 Mei 2018 tarikh mula puasa

    ni lah panggil makcik2 bawang, org yg x peduli perasaan org lain, bersabarlah....setahun sekali je...
Top