Recent content by polyy

  1. polyy

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    kedai jual barangan ade e-wallet macam boost, petrol station blh pakai e-wallet?
  2. polyy

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    jarakkan dgn org lain 1 meter ade dilaksanakan, tapi waktu bayar kat kaunter x dpt jarakkan
  3. polyy

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    x boleh makan kat luar, paling best buat lah business on9, aq pun x berani nak pergi luar bungkus
  4. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    skrg tahu lebih baik dprd org yg masih blom tahu lagi ni.. mereka tahun 2018 dah wujud
  5. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    pun jimat sedikit masa, bagi org mama macam aq, masa x ckop guna sgt ni
  6. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    kadang2 ada bwk anak yg bawah umur 3 thn keluar pump minyak, letak dia seorang dekat kereta pun bahaya
  7. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    petrol station yg aq pergi jarang perlu beratur, aq saja2 malas nak turun kereta je, lol
  8. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    guna apps setel bayar senang, tak yah risau lagi tertinggal mesra kad...awak tak kan tertinggal bawa fon kan? lol
  9. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    kad2 bukan letak dgn wallet? knp blh lupa bawa ehhh..
  10. polyy

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    kereta auto kalau wujud di m'sia mesti kena lama tunggu lagi, teknologi kita org mmg slow dr negara2 lain
  11. polyy

    Realiti orang dah bekerja

    skrg pun ramai org x nak cash back, pakai je debit card, duit byk kot mereka
  12. polyy

    Teknologi Smart Retail Analytics

    mungkin tm fokus dulu 5g dekat tempat pelancongan first baru luaskan coverage ke seluruh m'sia
  13. polyy

    Teknologi Smart Retail Analytics

    tak lah... langkawi ada subang area pun ada... telco lain tak tau bila baru ada..
  14. polyy

    Teknologi Smart Retail Analytics

    akan sesat kat langkawi ke?? skrg kan sudah ada gps??
  15. polyy

    Pulau digital pertama dunia ada kt malaysia?

    negeri selangor x tau nak tunggu sampai bila baru blh guna 5g... im still waiting ~~~
Top