Recent content by pintubelakang

  1. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    erk, ada buckethead kat sini rupanya. ekeke..
  2. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ada, jawapan dia kat page 1710 post paling atas. cuba selak balik.
  3. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro, kat win vista atau win 7 kan dah ada built in currency converter. gune aje...
  4. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Pakai West U ni mcm agak ****** sikit, risk pun tinggi. Tp, kalau ko dah kaji dulu background company yang ko nak deal tu, pada aku risk tu boleh di kurangkan. Kaji betul2 dan cuba buat pembelian, gud luck
  5. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    apa kata kalau beli notebook je sebijik. tak rugi pun invest sikit. harga pun dah murah sekarang. boleh jugk dia pakai nak buat assignment waktu masuk degree nanti.
  6. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    correction: your 3rd post.
  7. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    cuba cari kat mydin.
  8. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    pada aku, kalau barang terpakai tu ada sentimental value atau pun dah dalam kategori vintage lebih baik buat auction.
  9. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    rumors says: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091121150950AAwMkkN
  10. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    takdelah bro, aku nampak icon windows genuine kat tray bawah tu :D
  11. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro, tak activate windows lagi ke? lol, gurau je. ;)
  12. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    wah.. ko dok layan post link org ye.
  13. pintubelakang

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    yep, ada modal mmg sunnn bro.
  14. pintubelakang

    Jom Kongsi Masalah2 Teknikal di EBAY

    setiap kali ko dial atau on/off adsl ko akan dpt IP yang lain. IP tu DHCP. Samalah jgk kalau nak download rapidhshare. kalau nak bypass certain2 features hanya perlu restart adsl. konsep dia sama je.
  15. pintubelakang

    Jom Cari Idea eBay !!

    kena timbang berat dulu baru boleh tau kos sebenar.
Top