PinguSpy
Joined
Likes
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    nanti dalam pertengahan bulan lapan saya akan hasilkn ebook pasal ni..
    malah pakai teknik FREE dan auto atau separa auto(semi-auto) ..

    dan jgn risau pasal harga ebook ni sebab saya kasi = FREE : )

    or atau bro pnah dptkan NMD?
    Offline
    Salam bro Pingu,

    Saya ada tengok yang bro pingu sebelum ni ada offer service buat backlinks and dapat respons yang sangat positif. Saya sebenarnya nak belajar dari bro pasal cara-cara nak buat backlink yang mantap macam bro buat tu.

    Bukan apa, saya teringin juga nak create baclinks untuk blog2 saya dan kalau bro pingu sudi guide saya untuk buat backlinks ni, saya teringin nak offer service buat backlinks ni satu hari nanti.

    Tapi itupun kalau bro pingu sudi membantu dan guide saya. Ataupun, mungkin kita boleh bekerjasama untuk sama-sama offer services ni.

    Apa pendapat bro? :">

    Tq. :)
    Offline
    Salam ...

    Bro NMD dan AP tu confirm ya dpt kalau beli Kotak WangCyber ... ?? Confirm jugak ya RM70 ... ?? Sori byk tanya ... hehe
    Offline
    salam bro pinguspy

    saya nak tanya sikit mengenai clicbank
    tempoh hari saya ada terjumpa thread
    yang bro pinguspy buka kalau tak salah saya..

    mengenai pembuatan artikel..
    artikel itu mengajar bagaimana nak meletakkan
    keyword dalam satu artikel..
    tujuannya untuk mengoptimasikan keyword tersebut..

    tadi saya cari semula tu tak jumpa2 dah..
    abis semua thread saya bongkar tak jumpa-jumpa jugak..

    saya berharap sangat bro pinguspy boleh membantu saya ya..

    maklum balas dari bro pinguspy amat saya harapkan
    Offline
    salam bro .. bila nak sent ebook adsense power nih ? dah nak masuk hari ke 3 dah ni buat bayaran ...
    Offline
    salam..pinguSpy..minat gak nk bli buku ni.
    tp masalahnye,sy nk wat adsense pon xdpt2 lg..
    cmne tu ek?
    Offline
    a'kum... pingu saya ada beli adsense power dengan rm50... tapi saya juga bekas pembeli nmd.. saya xperasan yang bekas nmd ada diskoun 20%.. boleh x refund rm10 dalam maybank saya?
    Offline
    salam bro.. email kat aku cane kete singapore ni legal deal?
    cane nk deal?
    interested in getting impreza sti v8 or v9.

    my email: ev_iiiviii@hotmail.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top