PinguSpy
Joined
Likes
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro, nak tny..skrg ni kalau beli domain yg VCVCV masih laku tak? walaupun nama yg bakal kita amik tu bunyi nya hodoh sekali..haha
    Offline
    aku dah rase dah akan pening.. tapi nak cbe gak sebulan.. aku klik bayar gne paypal.. tapi bila pegi page paypal kena bayar ngan cc lak.. takut lak nak gne cc.. bapak aku punye tu.. mmg dye bgi gne tapi aku nak gne duit sniri.. camne eh..
    Offline
    kat us.. yang unmanaged,, murah punye.. nak testing sebulan.. tapi apesal order dye gne credit card.. aku nak gne paypal... tapi xleh ubah.. camne nie.. pening.. ade pengalaman cam nie x?
    Offline
    bro nak tanye nie.. camne nak bayar dengan paypal.. duit dah ade tapi bila nak beli dye set bayar dengan credit card.. aku nak gne paypal.
    Offline
    jadi bro.. kalau target local patut amik yg vps local ke... ssah x pakai vps.. sebab aritu ade buat satu website gne webhosting.. user komen slow sangat.. aku terus tutup website tu.. rugi tu..
    Offline
    Pingu, aku add ko kat ym tapi ko belum approve (id: bisk*r). Ada benda nak cakap :D
    Offline
    salam bro, menarik betul pakej2 bro nie.. tapi sye xleh beli lagi.. 2 minggu lagi baru boleh apply paypal..
    Offline
    salam bro. mtk tlg explain sket cane proses nak beli kete singapore/jepun? nak bw masuk malaysia
    Offline
    OMG!salah org daaa....ades..malu sih.
    masa sy nk send msg saya ada buka 2 profile serentak.
    so sepatutnya kena hantar dekat yg sorg lagi.
    nyway thanks bro.

    maaf ambil masa bro ya...:)
    Offline
    salam...bro..saya brminat dgn twaran domain ringgitmalaysia.com.my n ringgitmalaysia.my..just nk comfirm kn lagik rega..dua2 domain ni RM125 btol ke? ke cincai kira RM100?:D
    Offline
    @SupeSonic - dah

    @apes - Lebih kurang je tapi ada tambahan sikit, edu backlink, gov, profile web dan etc..
    Offline
    Saya pernah beli NMD sebelum ni. Dah apply most of the technique n memang ade hasil dia. Adakah cara bro tulis dalam NMD tu sama dengan technique backlink service yang bro offer tu??
    Offline
    nanti dalam pertengahan bulan lapan saya akan hasilkn ebook pasal ni..
    malah pakai teknik FREE dan auto atau separa auto(semi-auto) ..

    dan jgn risau pasal harga ebook ni sebab saya kasi = FREE : )

    or atau bro pnah dptkan NMD?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…