PinguSpy
Reaction score
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro, nak tny..skrg ni kalau beli domain yg VCVCV masih laku tak? walaupun nama yg bakal kita amik tu bunyi nya hodoh sekali..haha
    aku dah rase dah akan pening.. tapi nak cbe gak sebulan.. aku klik bayar gne paypal.. tapi bila pegi page paypal kena bayar ngan cc lak.. takut lak nak gne cc.. bapak aku punye tu.. mmg dye bgi gne tapi aku nak gne duit sniri.. camne eh..
    kat us.. yang unmanaged,, murah punye.. nak testing sebulan.. tapi apesal order dye gne credit card.. aku nak gne paypal... tapi xleh ubah.. camne nie.. pening.. ade pengalaman cam nie x?
    bro nak tanye nie.. camne nak bayar dengan paypal.. duit dah ade tapi bila nak beli dye set bayar dengan credit card.. aku nak gne paypal.
    jadi bro.. kalau target local patut amik yg vps local ke... ssah x pakai vps.. sebab aritu ade buat satu website gne webhosting.. user komen slow sangat.. aku terus tutup website tu.. rugi tu..
    salam bro, menarik betul pakej2 bro nie.. tapi sye xleh beli lagi.. 2 minggu lagi baru boleh apply paypal..
    OMG!salah org daaa....ades..malu sih.
    masa sy nk send msg saya ada buka 2 profile serentak.
    so sepatutnya kena hantar dekat yg sorg lagi.
    nyway thanks bro.

    maaf ambil masa bro ya...:)
    salam...bro..saya brminat dgn twaran domain ringgitmalaysia.com.my n ringgitmalaysia.my..just nk comfirm kn lagik rega..dua2 domain ni RM125 btol ke? ke cincai kira RM100?:D
    @SupeSonic - dah

    @apes - Lebih kurang je tapi ada tambahan sikit, edu backlink, gov, profile web dan etc..
    Saya pernah beli NMD sebelum ni. Dah apply most of the technique n memang ade hasil dia. Adakah cara bro tulis dalam NMD tu sama dengan technique backlink service yang bro offer tu??
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top