Recent content by pikochew

  1. P

    Dekat mana nak cari pasangan?

    yg ni kan byk kontorversi psal billboard tu...tgk jer tagline mrk.. Chat.Negotiate.Meet mcm buat biz jer...
  2. P

    Dekat mana nak cari pasangan?

    oooo...1st time bro dgr dpt gf kay Twitter..caya la!!
  3. P

    depression

    ada sesiapa yg pernah alami depression tak? sebab aku kesian kt kwn aku, dia depress tapi x tahu kenapa.. sesiapa boleh bagi kata2 semangat tak kt dia? atau ada orang terdekat korang yg pernah alami juga ke?
  4. P

    Aplikasi chatting yang mana best?

    Alaaa dulu selalu guna yahoo messenger la kalua nak chat.. Ini skrg WhatsApp je la hahaha.. Tak tahu la nanti zaman makin maju guna hologram ke hehehe
  5. P

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    setiap tahun aku tgok iklan raya TM, sumpah tak mcm video yg raya yg lain. yg penting ada banyak values kita boleh ambil
  6. P

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    ye kaya kalau rajin. kalau rezeki depan mata tapi tak rajin pun tak boleh jugak. respect la dorang ni #lebihuntukmu
  7. P

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    aku suka tgok video tm setiap tahun. deep doehhhh hhaahaha
  8. P

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    31.5 ni ada apa
  9. P

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    aku panjang2 nanti takda org nk tgok biar kejap tapi dpt input
  10. P

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    bagusnya sekarang ramai anak muda dah pandai cari duit dan tak malu nk berniaga walaupun di bazar.
  11. P

    Jadilah Pelancong Bijak

    sekarang ni Air Asia ada promosi CNY you boleh dapat rm88 diskaun dengan minimum rm300 tiket penerbangan. jgn lupa guna promo code "BIGCNY88" kena cepat sebab prmosi ni start 30hb jan sampai 1hb feb
  12. P

    Tayar ape yg best?

    semua tayar ada kelebihannya, tiada tayar terbaik di dunia ni. Anda cuma boleh dapat tayar yang paling esuai dengan kereta anda.Bagi saya, saya akan pilihtayar yang lebih berkulaiti dan tahan lasak. Dan selamat semasa memandu.
  13. P

    I want a Samsung Galaxy Tab S!

    wow!what a interesting video! the Galaxy Tab S look so impressive. love the video! I also love the feature of the Super AMOLED display, it can show the pictures in high quality. feel want to get 1,any1 know the launch date?i heard is in this week,is it? I search online and knew the price is...
  14. P

    Samsung S5 bila keluar??

    wow, ada pulak yang terbaik dengan tak baik keh untuk telco service?? Bukan semua telco guna teknologi yang sama??
  15. P

    apakah risiko bisnes kecik?

    hey, cakap pasal itu mobile phone punya business plan, i sedang guana Celcom First Biz Plan.. Plan ni memang menjimat sangat lah, membolehkan i punya utility cost turun banyak... Plan ni membolehkan i buat call pada kadar yang sama untuk semua numbor... Bukan itu saja, plan ni boleh ada sampai 5...
Top