pheyz
Reaction score
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam,
    Saya tgh cari designer yang boleh design minisite yg simple (English) utk saya. Niche weight loss.

    dalam minisite tersebut sy nak bahagian2 spt di bawah;
    -Home
    -Articles section
    -Terms of Service
    -Spam Policy
    -About
    -Contact
    -Privacy
    -Disclaimer
    dan minisite tersebut sy nak jadikan wordpress.
    Cth lebih kurang mcm website ni
    http://wolverinemarketing.com/

    Sy ingat tu je setakat ni. Boleh quote harga tak? tq

    boleh ym saye - [email protected]

    or contact - 0133355597
    bro..aku bminat gak ngan servis printing baju ko ni...
    bleh PM email/no hp?
    aku nak antar design...
    susah nk cari org print t-shirt sehelai dua ni..
    klu ade pun stakat print wording jer..
    aku nk print gambar..
    aku harap ko baca pembetulan akaun CIMB aku, aku dah PM. ni yang betul... 12022911693525 tq atas nama Mohd Helmi Aliarit
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada pheyz... :) sila beri tunjukajar ya... :)
    asm, kawe nak tempoh flash banner saiz 468(W) X 60(H) pixel, berapa caj dia, berapa hari boleh siap. size dia kena 20kb jah.

    salam
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top