Recent content by peter s

  1. peter s

    hi bro, saye dah pm bro draft lading page .. sila check dulu. tq

    hi bro, saye dah pm bro draft lading page .. sila check dulu. tq
  2. peter s

    Senarai Designer

    update, sila ke : http://www.virtualbisnes.com/minisite/index.htm sekiranya bro berminat utk mendapatkan perkhidmatan membuat banner dari saye, sila pm atau email ke admin@virtualbisnes.com untuk contoh banner sila ke : http://www.virtualbisnes.com/minisite/banner125x125/banner1.gif...
  3. peter s

    Tools Yang Diperlukan Untuk Usahawan Internet

    kalo tools dari segi software tuh byk rasenyer ... kalo dari sudut lain plak, aku nak sebut "FOKUS" ... ( kalo salah tolong betulkan okeh )
  4. peter s

    sepaku hosting?

    aku dah gune hosting nie semenjak October 2009 .. setakat nie ok jer ... kekadang server down sbb masih baru la katakan ... tpi diorang punyer respon mmg best dan pantas ...
  5. peter s

    Ahhh Tensionnyer... Hosting Buat Hal Lagi...

    rasenyer jgn cepat nak bertukar rumah sbb takut nanti bile rumah yang d tinggalkan tu menjadi kegemaran ramai dan terkenal kot... kite tak tahu sbb sebenarnye masalah nie...kene sabar la yer cik ima :) ..
  6. peter s

    bandwith

    pengetahuan saye : bandwidth=jumlah pelawat yang datang ke website anda banyak pelawat, banyak bandwidth upgradekan bandwidth sekiranya perlu sahaja. selamat berjaya!
  7. peter s

    5 Orang Designer Diperlukan - Projek kecil

    bro pm details kat saye jgak .. gerenti bleh siap dalam 24jam!
  8. peter s

    Teknik buat banner

    bro try kat signature bawah nie
  9. peter s

    free Ecover software

    bro...cara yang paling senang adalah menggunakan Adobe Photoshop anda then download skrip percuma dari internet jer... juge boleh gune kat signature kat bawah :)
  10. peter s

    Ada Sapa2 Boleh Bagi Pandangan Tak? PLZ...

    kalau guna pirate sudah tentu tak boleh update, untuk permulaan gunakan saje yg pirate. kalo dah cukup modal beli ori barula pakai ori. (saye pon gune pirate sentiasa, install window da byk kali kat laptop saye nih)
  11. peter s

    Salam Semua

    Selamat datang ke wangcyber :)
  12. peter s

    Salam Perkenalan dari Aya

    Selamat datang & salam perkenalan :)
  13. peter s

    Maybank2u Kena Block

    aku jge pernah kne block, kalau tak silap setakat nie da 2 kali sbb salah pssward dan jg lame tak login. So biasanya saya akan call ke HelpLine Maybank jer, minta diaorang resetkan passwrd atau anta email ..
  14. peter s

    hello

    welcome-welcome ...
  15. peter s

    Senang ke nak jana duit?

    bro ... takde lagi dalam dunia nie cara yang senang nak jana duit ... kene berusaha bersungguh-sungguh bru boleh berjaya ... : )
Top