Recent content by penang

  1. penang

    (¯`'•.¸.•JV Partner Untuk Sewa Kereta !!•.¸.•'´¯)

    kalau kereta secondhand beli cash boleh join x? Kalau boleh tiap-tiap bulan TT bagi kat saya berapa?
  2. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    owner baru dah amik alih x tahu apa dia buat... sorry, produk telah lama dijual....thread closed....
  3. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Masih Kurang percaya lihat page 1 Screen Shot Pendapatan Saya untuk Bulan Oktober 2012
  4. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    saya buat bisnes offline skrg nie...dan x ade masa utk tumpukan pada bisnes online....
  5. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    cepat-cepat offer masih dibuka....peluang ini tak akan datang 2 kali. Cadangan saya, jika anda telah mendapatkan 2 produk digital ini, cara mudah nak jual....jual dengan lesen PLR....tetapi terhad untuk 10 orang sahaja....
  6. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Minisite tu kira paling latest. sblm nie minisite lain. Kalau nak ministe yg baru tambah duit...nanti saya boleh upah orang utk siapkannya...tiada masalah. RM 300 dengan lesen penuh tak akan dapat dimana2...percayalah....hehe
  7. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Ar Directresponders. Tak buat ubah suai pun dah boleh jual. Kalau nak buat ubahsuai hanya sikit aje. Kalau RM500 untuk semua...tak dapatlah....
  8. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Secara mudahnya, untuk list saya letak harga hampir RM 500....kalau 2 produk itu dgn hak milik penuh, saya tak akan jual terlalu mahal pun...
  9. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    List mmg berkualiti, cuma skrg saya kurang aktif sbb busy buat bisnes lain....
  10. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Nak harga berapa pm saya dulu...
  11. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Thanks mod for approved... Oleh kerana banyak sangat yang tanya pasal harga. Jadi saya buat keputusan untuk berikan harga yang saya kehendaki. Untuk List RM500 manakala Untuk 2 produk RM 600. Jadi semua sekali RM1,100 Untuk kedua-dua produk ini diberi lesen penuh. Jadi, kalau nak jual...
  12. penang

    HOT!!! Bisnes Internet untuk diambil alih...List dan 2 Produk Digital..

    Salam Hormat. Saya membuka peluang kepada rakan-rakan WC yang berminat untuk mengambil alih Bisnes Internet saya. Saya nak jual kerana nak menumpukan pada Bisnes Offline. Untuk pengetahuan, saya mempunyai List seramai 4,681 orang dalam niche Bisnes Internet. Selain itu, saya juga nak...
  13. penang

    Produk Niche Hot + Lesen RR. Terhangat dari www.temudugakerajaan.com [NI KALI LA!]

    saya book dulu...esok bayar. Nak komen sikit tentang ecover....edisi 2011 boleh tukarkan ke 2012 tak?
  14. penang

    HOT! 25 Artikel Terbaru PLR BM Niche Perkahwinan [TERHAD]###

    Aku kalau cakap org bangang, org marah...tapi memang bangang pun. Hantar email refund tak sampai 24 jam tp kecoh satu kampung. Utk pengetahuan, saya hanya buka email pd waktu pagi sahaja memandangkan sekarang saya sibuk menguruskan bisnes offline. Kat kedai, komputer dan Internet mmg slow dan...
Top