penang
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    korg nk dpt duit tiap2 bulan tak..ni bkn penipuan..
    bisnes ni bisnes GDI,bler korg dpt sorg downline,korg akn dpt komisen uh tiap2 bulan aw..kalau beratus org korg dpt berape da en, campur gn downline punye downline kite sampai level 5 kite dpt komisen uh tiap2 bulan..dlm dollar beb tiap2 bulan korg dpt..sape boleh bagi kite duit dlm dollar tiap2 bulan..kalau rangkaian org bwh korg pon sampai level 5 rasenye korg dah ley dok uma tunggu duit bulan2 jer a..ak sendiri dah ade 96 org n cuma 24 org bwh aku dah sampai level 5..anda juga akan diberi tempoh percubaan selama 7hari..kalau nak linknya email di zizi_clunk@yahoo.com
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Nak buat mailing-list kena bina squeeze page dan dalamnya ada borang opt-in (masukan skrip autoresponder) utk pelawat daftar nama dan alamat email mereka. Nak bagi pelawat daftar nama dan email mereka kena berikan tawaran tertentu spt ebook percuma atau potongan diskaun.

    Autoresponder elok guna yg berbayar kerana lbh stabil. Saya cadangkan ambil norabots kerana lbh murah.
    Offline
    salam, boleh terangkan tak cmane nak wat mailist tu dan camane nak simpan. Saya xde yang berbayar, baru nak try buat tgok ada reaksi org tak pasal satu2 tajuk blogspot. tu y nak cube free dlu kalau ada. TQ bro all..hehe
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top