pedagangIT
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro..thanks pasal ebook2 free..aku subscribe dlm list email ko...kalau ade yang free dan info terbaru harap ko leh bagi tau ok...thanks again..
    Offline
    Salam nak tnya sikit,pasal churp2..saya dah sign up tp tkdapat jobs offer lagi,,sebab apa yer??kalau tak keberatan pls reply terima kasih
    Offline
    salam..semoga berbahagia hendaknya.
    tq kerna sudi reply saya punye post. Saya dah paham sikit. Walau bagaimanapun boleh tak terangkan / advise nak letak link apa yg sepatutnya dan macam mana nak edit filenya tu...

    Terimakasih ya
    Offline
    salam! pasal magictrafficbot...sy dh tannya azlan refererx.....dia punya lagi power......magictrafficbot software lama.....sy pun ingat nak beli refererx......& jual magictrafficbot murah2 je....cuba baca thread azlan referx
    Offline
    salam tu raffy,

    terima kasih atas info itu.. bagaimana kita nak tukar untuk boleh gabungkan video youtube...

    takkan xda cara....

    sistem ini dah ok nie....
    kalu boleh digabungkan dengan sistem ini skali Gift Page

    tentu lebih bagus....
    Offline
    Software ini ada kelemahan:

    Kegunaan software:
    ~untuk rebranding video promosi dari laman web tuan punya affiliate bagi membina satu webpage baru yang lebih fokus kepada video promosi tersebut sahaja. Alasannya, orang lebih suka tengok video dari baca sale letter. Jadi conversion rate lebih tinggi (ni sale latter dia yang cakap ~ rujuk sale latter untuk lebih detail).

    KELEBIHAN:
    1. User friendly kalau dah faham cara guna. Dengan klik beberapa butang webpage dengan video rebranding dah terhasil.
    2. Boleh setting opt-in kat dalam webpage tu kalau suka ~dengan satu butang je nih.
    3. Boleh letak link affilliate dengan anchor text yang kita suka + diskripsi untuk menambahkan lagi tarikan kepada visitor untuk klik anchor text tersebut.
    4. Boleh setting META TAG dengan beberapa keyword untuk search engine friendly.
    5. Boleh setting disklaimer
    6. Boleh buat redirect lepas/sebelum video habis. NI PALING BEST! Boleh setkan mengikut masa yang kita inginkan. (saya rasa kalau kreatif boleh kembangkan potensi fungsi ni untuk wat benda lain).

    KELEMAHAN:
    1. Setakat yang saya cuba, hanya boleh dengan video Camtasia sahaja, youtube tak jalan.
    2. Kalau saiz frame video tu kecik, susun atur page kurang cantik (boleh ditambahbaik kalau tahu edit kod).
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top