Recent content by paktamduda

  1. paktamduda

    [ Servis SEO Premium 2014 ] - Dapatkan Backlinks Berkualiti Tinggi & Berpatutan!

    greeting bro..saya ada PM payment pada bro pg tadi, tapi sya x sure sampai ke tak sebab sya tgk kat "sent item" x ada pun yg sya sent tu..:-O
  2. paktamduda

    [WTB] Nak beli Fanpage 40K Like Keatas

    Bump tanpa bosan..
  3. paktamduda

    [WTB] Nak beli Fanpage 40K Like Keatas

    Bump keatas..mari mari.. nyatakan harga anda..saya akan membeli..
  4. paktamduda

    [WTB] Nak beli Fanpage 40K Like Keatas

    Salam warga WC Saya ingin membeli mana2 fanpage niche umum yang ada like 40K keatas.. Sila PM link fanpage dan harga sekali.. Serius ni..:)
  5. paktamduda

    Servis Blast Iklan TERMURAH dan TERHAD

    TT..harga ni untuk 2 kali blast sahaja kan?
  6. paktamduda

    Servis Blast Iklan TERMURAH dan TERHAD

    Salam..saya nak beriklan..:D
  7. paktamduda

    Apa Orang Malaysia Suka Beli Di Internet?

    Orang pompuan paling kuat membeli kat internet ni.. Bini aku selalu sangat beli cadar and tudung kat peniaga facebook..
  8. paktamduda

    Your Hosting Account Suspended! - Adoii!!

    Hehe..bayar bulan-bulan tu..kalau tahunan mau rabak poket.. Paling cikai specs pun RM250 sebulan .. agak2 aku lah..kalau server luar murah sikit kot
  9. paktamduda

    Vote for WC!

    Aku dah vote dengan semangatnya!!
  10. paktamduda

    Your Hosting Account Suspended! - Adoii!!

    Biasanya memang teruk dah CPU usage kalau sampai tahap 1000 ke atas..apatah lagi kalau visitor bounce lama2.. VPS pun dah cantekk
  11. paktamduda

    Autoresponder Trafficwave Untuk Di Jual Beserta Dengan Leads dan Juga Downline.

    Sayangnya..aku dah ada akaun trafficwave..kalau tidak boleh grab ni..
  12. paktamduda

    FIRESALE Terbakor PLR Bahasa Melayu TERBAIK Di WangCyber! (Harga Pengenalan TERHAD!)

    Alamak..tinggal 10 jer.. Saya nak satu..booking dulu.. Esok comfirm bayar..
  13. paktamduda

    Trafficwave: Memang macam ni ke?

    Bump sikit lah..nanti lepas kebelakang..:D
Top