paklong
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam PakLong,

    Saya sebenarnya tlh lama mendaftar, namun lebih kpd pemerhati je...sbb rasanya tahap masih newbie, bukan spt member2 lain forum nie, respek lah. Semua nampaknya aktif menjana pendapatan, saya pula masih mencari apakah teknik IM terbaik utk niche saya: relationship (url: www.winbacklover.com). Artikel di forum2 juga tak diterbitkan, sedihnya...

    Diharap paklong & member lain success sentiasa, diharap saya juga menemui ilhamnya satu hari nanti.

    Salam
    Offline
    Salam..Pak Long..! Pakar IM kita!! Hehe..
    Sy ingat nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
    Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
    So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
    75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..

    Layari: www.PanduanEbookJualan.com

    Thanks bro..
    -Tengku Faris Tengku Khalid
    Offline
    Salam paklong
    Aqif di sini. Saya ingin meminta paklong memberi sedikit review mengenai e-book saya.
    Jika paklong bersetuju, saya akan hantarkan link muat turun pada paklong.
    Andaikata paklong inginkan sedikit pertukaran, saya boleh memberi perkhidmatan design e-cover.
    Design saya boleh dilihat melalui link muat turun jika paklong bersetuju. :)
    Saya harap paklong dapat memberi jawapan secepat yang mungkin.

    Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca message ini.
    Offline
    saya ada CD nye, bukan ebook. tekniknya mudah je.
    create info produk.
    iklan di surat khabar.
    sediakan kaedah pembayaran.
    terima order.
    poskan produk.
    Offline
    salam, bro. :D

    bro pernah beli tak 'ebook 40 panduan buat duit dari rumah'? pernah baca post bro kat sini. so, kalau ada, harap, bro boleh post kat thread ni. :D
    Offline
    salam. maaf mengganggu. saya hafiz lidin aka pitt ingin menjemput anda menjadi rakan JV produk saya, Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris. Maklumat lanjut boleh lihat disini -> http://tinyurl.com/lsrols

    terima kasih
    Offline
    Pak Long, sudah berapa lama berkecimpung dalam bidang Online Biz ni...?
    Saya pula sudah 7 tahun... macam-macam asam garam telah dilalui...
    Offline
    Pak long,saya sudah PM link download..dan saya memohon maaf banyak2..kerana tak dapat hntar link download tu semalam,ada masalah sikit...maaf yer.
    Offline
    Bro, satu lagi alternatif. cuber bukak deviantart.com, taip "anime tutorial". kat sini memang banyak cara2 nak lukis style manga or anime, malah blaja mewarna pon ader gaks. majoroti diorang guna photoshop & illustrator. semoga info nie berguna untuk ko, bro. gud luck : )
    Offline
    Salam bro... sori, buat masa nie aku blom bersedia ntuk ajar sesaper lagi coz ader masalah2 len yang perlu aku setelkan. tapi kalau ko berminat nak tau software yang aku guner, ko cuber taip "systemax Sai" kat google or yahoo. Tapi buat masa nie memang tak berapa banyak tuto yang kuar pasal Software nie. apa2pon, sori bro
    Offline
    Xpe bro..
    Aku nak try guna cara aku sendiri.. Hehe..bukan tak sudi, just nak test guna cara tersendiri je buat backlink..hehe..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…