OsmanAdnan
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Aslamualaikum dan salam sejahtera,

    Sy ada soalan yg mungkin nampak remeh, tetapi sy ingin tahu mcammana dr new member boleh beralih ke junior, pioneer sy x faham la..
    Kalau WC premium tu sy taula... yang tu kene bayar untuk jadi ahli dulu kan. :)
    Offline
    Hi,
    Let me introduce myself, I am Shida Hussin, on behalf of Micropurple Sdn Bhd (Business Partner of SNS Network(M) Sdn Bhd - TM 2009 Top Reseller) would like to invite you to a New Amazing Partner Program such as direct streamyx, celcom, tm home line, P1wimax, celcom broadband and many more.. For student and entrepreneur, this is a good opportunity to make pocket money or extra income eg: if the tour customer do not have an internet line you can submit it under our web beside you will be paid a commission for each line... This also will help you to save time so you can target more..
    Direct (200%+30%) commission pay to your account,
    All are welcome,
    we do not need certificate,
    we do not need experience,
    we do not need registrations fees,
    All we need is your wisdom
    Please click on the link below to apply..

    http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP11740
    Offline
    senang jer...contoh kalau bro nak bukak kat halaman perniagaan internet Perniagaan Internet - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia

    cari butang warna biru yang ada tulis "new thread" pastu click & then cuba belek2 butang customize.. kalau dah siap jangan lupa preview dulu...hehe

    ok harap jelas :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top